Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok Roko odmara glas, njegovi 'anđeli' Diego i Endi su na plaži

None Foto: Instagram 9

Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži, pisalo je u opisu fotografije koju je objavila britanska stranica Wiwibloggs

Wiwibloggs, britanska stranica koja se fokusira i prati događanja oko Eurosonga, našalila se s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom Rokom Blaževićem (19) i njegovim plesačima Diegom Siquerom (29) i Endijem Schrötterom (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, stranica je na svom Instagram profilu objavila fotografije Diega i Endija koji poziraju na plaži. 

- Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži - pisalo je u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Dok se oni odmaraju na plaži i sve bilježe fotografijama na društvenim mrežama, Roko za to vrijeme boravi u hotelu i priprema se za nastup. 

- Kako da ovu fotografiju lajkam 5.000 puta? - pisalo je u komentaru britanske stranice, a mnogi su se pitali na kojoj su plaži. 

Foto: Instagram

Roko sa svojim plesačima nastupa u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga. 

- Mislim da smo se zadnjih desetak dana potpuno pripremili. Spremni smo na to sve. Malo je jači tempo, ali spremili smo se, naspavali i idemo dati sve od sebe - izjavio je Roko dan prije nastupa.,

Foto: Instagram

Komentari (53)
  • malo zvuči pederski

    16. 5. 2019,   12:10
  • Zar je morao ova dva gaya povesti sa sobom? Bolje bi bilo da su 2 ženske.

    16. 5. 2019,   11:38
  • Budu ti oni podmazali grlo kad se vrate s plaže

    16. 5. 2019,   12:19