Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok se Petković bori na terenu, njegova Tea natječe se za miss

None Foto: Instagram/kolaž 10

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama

Igrač zagrebačkog kluba Dinamo i hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (24) prije nekoliko se dana pohvalio da je on osvojio svoju djevojku Teu Slavicu (21), a ne, kako barem misli većina njegovih obožavatelja, ona njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Official Miss Universe Croatia (@missuniversecroatiaorg)

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš. Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima.

Foto: Instagram

Međutim, iako o svome ljubavnom odnosu ne vole previše javno govoriti, vidljivo je kako Teu i Brunu vežu zajedničke karakteristike - velika borbenost i želja za pobjedom. I dok se Petković tako strastveno bori na nogometnom terenu, njegova Tea natječe se za titulu miss. 

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama.

Foto: Instagram

Osim što moraju živjeti u Hrvatskoj, sve kandidatkinje izbora za miss, prema službenim pravilima natjecanja ovoga natjecanja, ne smiju biti udane, rastavljene niti imati poništeni brak, a ne smiju biti ni majke ni u drugom stanju.

Foto: Instagram

Tea je jedna od najstrastvenijih navijačica Dinama, ali i reprezentacije u kojoj je i njezin dragi dobio priliku zaigrati.

Redovito ga prati na svim njegovim utakmicama i putovanjima, a fotografije s tribina često objavljuje i na društvenim mrežama gdje je trenutno prati više od četiri tisuće ljudi.

Foto: Instagram

Tea tamo često dobiva mnoge komentare, uglavnom usmjerene na njezin fizički izgled. 'Prelijepa si', 'Super izgledaš' i 'Fotografije su ti predivne' samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja na Instagramu. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Komentari (35)
  • Vidiš jednu, vidio si sve... I još kad naprave taj blago tel.ći pogled s isturenim čubama.. o majko mila.. 🤯🤪🤕

    24. 3. 2019,   22:14
  • Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, sorry ali meni su to kupljene diplome.

    24. 3. 2019,   23:22
  • Usne kao guza od 🐒 strasno

    24. 3. 2019,   21:19