Obavijesti

Show

Komentari 35

Dok se Petković bori na terenu, njegova Tea natječe se za miss

Dok se Petković bori na terenu, njegova Tea natječe se za miss
10

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama

VIDEO

Igrač zagrebačkog kluba Dinamo i hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (24) prije nekoliko se dana pohvalio da je on osvojio svoju djevojku Teu Slavicu (21), a ne, kako barem misli većina njegovih obožavatelja, ona njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Official Miss Universe Croatia (@missuniversecroatiaorg)

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš. Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima.

Instagram

Međutim, iako o svome ljubavnom odnosu ne vole previše javno govoriti, vidljivo je kako Teu i Brunu vežu zajedničke karakteristike - velika borbenost i želja za pobjedom. I dok se Petković tako strastveno bori na nogometnom terenu, njegova Tea natječe se za titulu miss. 

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama.

Instagram

Osim što moraju živjeti u Hrvatskoj, sve kandidatkinje izbora za miss, prema službenim pravilima natjecanja ovoga natjecanja, ne smiju biti udane, rastavljene niti imati poništeni brak, a ne smiju biti ni majke ni u drugom stanju.

Instagram

Tea je jedna od najstrastvenijih navijačica Dinama, ali i reprezentacije u kojoj je i njezin dragi dobio priliku zaigrati.

Redovito ga prati na svim njegovim utakmicama i putovanjima, a fotografije s tribina često objavljuje i na društvenim mrežama gdje je trenutno prati više od četiri tisuće ljudi.

Instagram

Tea tamo često dobiva mnoge komentare, uglavnom usmjerene na njezin fizički izgled. 'Prelijepa si', 'Super izgledaš' i 'Fotografije su ti predivne' samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja na Instagramu. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin