Obavijesti

Show

Komentari 2

Dolazi pandemonijum: Godzilla je napadač, ili naš zaštitnik?

Dolazi pandemonijum: Godzilla je napadač, ili naš zaštitnik?
7

Vidjeli smo insektoidnu Mothru, troglavu zvijer King Ghidorah te golemog 'dinosaura' Rodana kako napadaju naše gradove. Kako se čini, Godzilla će biti jedino čudovište na našoj strani

VIDEO

Produkcijska kuća Legendary već nekoliko godina izbacuje na tržište filmove s kolosalnim čudovištima, zvanima Kaiju, pa smo 2014. pogledali hvaljenu novu verziju 'Godzille', dok smo 2017. gledali 'Kong: Otok lubanja'. Najnoviji film u kojem ćemo vidjeti te monstrume jest 'Godzilla: King of the Monsters'.

A prije nekoliko dana objavljeno je par interesantnih videa o čudovištima koje ćemo gledati u spomenutom djelu. U pitanju su videi kojima su nam producenti filma željeli pokazati koja će sve čudovišta biti protiv Godzille u najnovijem filmu iz franšize MonsterVerse.

Tako smo imali prilike vidjeti i troglavu zvijer King Ghidorah, insektoidnu Mothru, te titanskog 'dinosaura' Rodana. Svi oni naći će se u novom filmu, s Godzillom, u napadu na gradove. A kako se čini, Godzilla će biti ono čudovište koje će stati u našu obranu.

'Godzilla: King of the Monsters' dolazi nam pod redateljskim vodstvom Michaela Doughertyja, koji nas je zapanjio svojim prethodnim filmovima, 'Trick 'r Treat' te 'Krampus'. A kako je redatelj već pokazao da zna i razumije napraviti film praktički od ničega (kao što je slučaj s 'Krampusom'), posve je vjerojatno da će i 'Godzilla King of Monsters' biti podosta dobar uradak.

Pogledajte drugi nevjerojatni foršpan

Glavne uloge u filmu tumače Vera Farmiga i Millie Bobby Brown. Farmiga i Brown preuzele su uloge majke, dr. Emme Russell i njene kćeri Madison. Pridružuje im se i Kyle Chandler, u ulozi heroja koji će pokušati spasiti svoju bivšu suprugu i kćerku dok se kolosalna čudovišta bore u gradu.

Preostale su uloge preuzeli Ken Watanabe, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Charles Dance, Thomas Middleditch, O'Shea Jackson Jr. te Zhang Ziyi. Film u kina stiže na početku blockbusterske sezone 2019. godine, 31. svibnja, a Legendary je već toliko siguran u uspjeh ovog filma da je i njegov nastavak već je dobio datume objave. Tako ćemo 'Godzilla vs. Kong' gledati 22. svibnja 2020. godine, u režiji Adama Wingarda.

Hoće li taj film biti kraj franšize ili ćemo dobiti još filmova o gigantskim monstrumima još uvijek nije jasno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode