Obavijesti

Show

Komentari 67

Domaće zvijezde vole krpice skuplje od jednog automobila

Domaće zvijezde vole krpice skuplje od jednog automobila
12

MODNA PARADA Nina Morić nosi Versaceovu haljinu iz limitirane kolekcije, Mirela Srna ne čeka na rasprodaje, a Severina u garderobu ulaže 700.000 kuna na godinu

VIDEO

Nina Morić (40) naplaćuje svoj dolazak na evente 75.000 kuna. Ne može joj se predbaciti da ne ulaže u sebe jer se pojavljuje u dvostruko skupljim kreacijama.

Na otvorenju splitskog kazina nosila je Versaceovu haljinu vrijednu 150.000 kuna. Pokrivala joj je tek strateške dijelove tijela, a riječ je o haljini iz limitirane kolekcije talijanske dizajnerske kuće kojoj je Morić, na vrhuncu svoje manekenske karijere, bila jedno od zaštitnih lica kampanje.

Nina je u Split došla privatnim avionom koji je platio njezin tadašnji suprug, talijanski fotograf Fabrizio Corona (42).

Nina Moric

Za najmanje 100.000 kuna novčanik je olakšala Mirela Forić (33), supruga bivšeg kapetana naše nogometne reprezentacije Darija Srne (34). Diplomirana ekonomistica protekle dvije zime voli se ogrnuti Chanelovom bundom čija cijena na rasprodaji iznosi 70.000 kuna. S obzirom na to da je Mirela redovita klijentica u Chanelovim trgovinama, bundu si je priuštila među prvima pa se, navodno, njezina cijena u trenutku kupnje kretala između 105.000 i 140.000 kuna.

Pjevačica Severina Kojić (44) svoju 'Ali babinu pećinu', kako tepa svojoj garderobi, redovito obnavlja dizajnerskim komadima, pa je u jednoj godini potrošila 700.000 kuna. Među najskupljim komadima je Lanvinova kreacija u kojoj je zablistala na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu. U tirkiznoj haljini metalnog odsjaja privila se uz supruga Igora Kojića (29). Haljinu je platila najmanje 35.000 kuna. Seve je tad i premijerno isfurala nakit. Svoj privjesak u obliku ampule ispunila je suprugovom krvlju, a on svoj njezinom.

PUSTI, PUSTI MODU Slavne dame vole primati skupe darove. Nikolini Ristović muž je kupio cipele, a Badrić taji tko joj je poklonio Guccijevu torbu.

Štikla Nikoline Ristović (44), modne marke Dsquared, ima metalni šiljak inspiriran ortopedskim pomagalima, a čiji je dio od prodaje išao za pomoć invalidima.

- Nikolina ne opravdava cijenu, ali kupio ih joj je suprug Vidoje lani u Italiji jer joj voli poklanjati skupe i lijepe stvari - rekla je voditeljičina prijateljica.

Dodala je da je Nikolina ogorčena jer je prozivaju sponzorušom, a stalno sudjeluje u humanitarnim akcijama. Uz štikle vrijedne 18.700 kuna, Pišek je odjenula haljinu njezine kćeri Hane (18) jer su iste visine.

Vanja Mamić (43) kaže da ima i ekobundi i onih pravog krzna.

- Ne želim se pravdati, nikad ne bih ubila životinju zbog krzna i prva bih to zabranila jer volim životinje, ali trgovine su pune bundi od pravog krzna. Iako bih uvijek radije izabrala ekokrzno, ako mi se svidi pravo, kupit ću ga - rekla je Vanja, kojoj je omiljena bunda od činčile.

Cijena joj je, procijenili su krznari, oko 30.000 kuna.

Pjevačica Nina Badrić (44) pohvalila se da joj se na gotovo svakom putovanju omakne stihijsko pelješenje dizajnerskih dućana.

- Nije sve u novcu. Mnogo je primjera bogataša koji se unatoč izdašnim budžetima ne mogu pohvaliti stilom. Moj uzor je Coco Chanel - rekla je Badrić, koja obožava i svoju zlatnu Guccijevu torbicu vrijednu 12.000 kuna

Slično misli i Maja Šuput (37), koja smatra da stil ne kupuje novac. Ipak, voli se zagrnuti skupocjenim krpicama koje joj bira najbolji prijatelj Marko Grubnić. Nedavno je pokazala svoje nove ultramoderne metalik čizme do koljena Balenciaga, kakve fura i Kim Kardashian. Čizme stoje 10.000 kuna

- Molim knjigovođu da mi skupe komade pravda kao investiciju jer ih nosim na nastupima - rekla je Šuput.

Modni stručnjaci hvale stil Đurđe Tedeschi, koja inače obožava japanske dizajnere, a godinama se oblači u komade modne kuće Celine. Omiljenu haljinu platila je 18.000 kuna, a umirovljenu sutkinju iskopirala je i snaha.

Posuđuje li supruga Emila Tedeschija, Maja, haljinu svoje svekrve ili zajedno šopingiraju, nismo uspjeli doznati.

Josipa Rimac (36) ljubiteljica je skupocjenih modnih dodataka. U svojoj kolekciji torbica nosi Celine, Chanel, Yves Saint Laurent i Louis Vuitton. Celine torbica kakvu ima stoji oko 20.000 kuna.

Jelena Rozga (38) tek ponekad kupi nešto skuplje brandove. Zbog toga su je kritizirali fanovi jer se na eventima uporno pojavljivala u jednim te istim cipelama. Balmainove čizme koje voli nositi poslovno i privatno stoje 7600 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'