Obavijesti

Show

Komentari 93

Domino traži ljubav: Ženio sam se četiri puta. Sve su me varale

Domino traži ljubav: Ženio sam se četiri puta. Sve su me varale
9

Imam devetero djece s njih četiri! Sva djeca nisu imala priliku da ih ja odgojim i sad imam devetero djece, a sam sam. Četvero djece živi u Kaliforniji, četvero u Njemačkoj, a jedno u Splitu, rekao je Domino

VIDEO

Ima 61 godinu. Otac je devetero djece. Iza sebe ima četiri propala braka. Živio je u osam država i kaže da je promijenio 21 različito zanimanje. Nakon ovako burnog života, Hrvat s berlinskom adresom, Domino Santro, napokon se odlučio skrasiti.

- Svaki dobar čovjek zaslužuje voljeti i biti voljen. Od svoje potencijalne partnerice očekujem da mi bude vjerna, da ne puši i da se ne ‘licka’ pretjerano - priča nam otvoreno ova ‘umjetnička duša’, kako sam sebe naziva. Hrvatsku je napustio prije gotovo 40 godina.

- Otišao sam čim je Tito umro. Dosta sam lutao po svijetu, a na kraju sam se skrasio u Berlinu. Tamo živi pomalo asketski, u trošnoj kućici.

- Uzgajam trešnje, šljive, breskve i jagode, bavim se poljoprivredom. Kompostiram otpad iz kuhinje i onda sadim sam sebi stvari koje mi se ne da ići kupovati u dućanu - priča nam nomad Domino.

Prije Berlina, radio je, kaže ‘sve i svašta’.

- Promijenio sam 21 zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost. Sviram, pjevam, pišem, izdao sam i knjigu s kratkim pričama i receptima - kaže nam ovaj rođeni Zagrepčanin, koji bi uskoro mogao i u 22. zanimanje!

- Moja najveća strast je showbusiness. Ja sam sve samo ne dosadan - priča sa smiješkom Santro.

A iako su iza njega četiri braka, sebe ne vidi kao nekakvog ‘Don Juana’.

- Ne bih se opisao kao veliki zavodnik. Prije kao najveći gubitnik kod žena, jer sam u stanju popiti otrov iz istog vrča s voljenom ženom. Sve četiri su me prevarile - tužnim će glasom Domino, koji je odmah nastavio svoju ispovijest:

- Imam devetero djece s njih četiri! Sva djeca nisu imala priliku da ih ja odgojim i sad imam devetero djece, a sam sam. Četvero djece živi u Kaliforniji, četvero u Njemačkoj, a jedno u Splitu. Najmlađe ima osam godina, a najstarije čak 32 godine. Ne posjećuju me - dodaje.

Shvaća da je njegova životna priča mnogima odbojna, da njemu treba posebna vrsta osobe s kojom je spreman biti sretan do kraja života.

- Teško je naći žensku osobu koja bi voljela podijeliti sa mnom ovakvu vrstu života i sreće. Ne trebaju puno pružati nego samo harmonizirati sa mnom, baš kao u tangu - iskreno će ovaj sudionik internacionalne sezone “Ljubavi na selu”, koji je i čovjek s hrpom hobija.

Vrijeme mu je najdraže provoditi jašući konje, priznaje da uživa u nudizmu, a u slobodno vrijeme izrađuje drvene pištolje u vrtu svojeg berlinskog doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...