Obavijesti

Show

Komentari 1

Donirali 30 milijuna kuna liniji za osobe u kriznim situacijama

Donirali 30 milijuna kuna liniji za osobe u kriznim situacijama
4

Članovi kraljevske obitelji donirali su veću svotu novca iz Kraljevske zaklade kako bi pomogli udruzi koja se bavi pomoći osobama u teškom psihičkom stanju

VIDEO

Članovi kraljevske obitelji udružili su snage kako bi pomogli telefonsku liniju za pomoć mentalnim bolesnicima. 

Harry (34), Meghan (37), William (36) i Kate (37) podržali su inicijativu 'Shout' sa 30 milijuna kuna bespovratne pomoći koje su donirali iz Kraljevske zaklade, nakon što su posjetili organizaciju. 

Shout pomaže ranjivim osobama koje su u kriznom stanju - od osoba sa samoubilačkim mislima do raznih oblika nasilja, a u tome im podršku pružaju brojni volonteri. 

U Kensingtonskoj palači 'svečanoj donaciji' bila je i kraljevksa obitelj.  

- Ovo je najveća donacija Kraljevske zaklade dosad. Čast nam je podržati Shout, novu uslugu koja će diljem cijele Velike Britanije nastojati pomoći osobama koje su u teškom životnom razdoblju - izjavio je princ William. 

Ova usluga je besplatna, anonimna, a osobe s problemima moći će ju koristiti u bilo kojem razdoblju dana. Tijekom prošle godine inicijativa je prikupila preko tisuću volontera. Organizacija je održala 60.000 razgovora. 

- Važno se koncentrirati na prevenciju bolesti u najranijem razdoblju života kako bi se izbjegli problemi u kasnijim godinama - izjavila je Kate. 

- Nažalost, mnogi su se već našli u kriznoj situaciji, zato je Shout toliko važan. On je u stanju u najgorim trenucima osobama s problemima pružiti pomoć koja im je prijeko potrebna. To može spasiti nečiji život - zaključila je. 

Shout je organizacija koja promiče pomoć, skrb i brigu o psihički bolesnim osobama, otvaranjem linije za pomoć osobama u kriznim situacijama dodatno šire područje djelovanja. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin