Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Doris objavila spot nakon deset godina: 'Ista Marija Magdalena'

None Foto: youtube/screenshot 8

Osamdesetih je bila članica grupe 'More' koja je 1983. izdala album 'Hajde da se mazimo', a na njemu je bila i pjesma 'Seks enciklopedija', za koju je snimila i spot na plaži na Svetom Stefanu

Hrvatska pjevačica Doris Dragović (58) objavila je spot za novu pjesmu 'Brod za nabolje', što je ujedno njezin prvi samostalni spot u posljednjih deset godina. 

Doris u novom spotu neodoljivo podsjeća na izdanje iz pjesme 'Marija Magdalena', s kojom je Hrvatsku 1999. predstavljala na Eurosongu. 

Foto: youtube/screenshot

'Brod za nabolje' napisao je Ivan Huljić (31), sin glazbenog producenta Tončija Huljića (57), koji je s Doris surađivao na njenom posljednjem albumu 'Ja vjerujem'. 

Pjesmu 'Jubavi rič' pjevačica je objavila 2015., što je bila posljednja pjesma sve do 'Broda za nabolje'.

Foto: youtube/screenshot

Osamdesetih je bila članica grupe 'More' koja je 1983. izdala album 'Hajde da se mazimo', a na njemu je bila i pjesma 'Seks enciklopedija'. Tada 22-godišnja Doris za ovu pjesmu snimila je i spot na plaži na Svetom Stefanu. 

Foto: YouTube

Doris je progovorila zašto se povukla s javne scene te zbog čega smo je manje viđali na pozornici.

O VJERI I KARIJERI Doris otvoreno: 'Dozvolila sam Bogu da mi pomaže i vodi me'

- U jednom sam trenutku došla doslovno do zida. Nisam više imala što dati. Osjećala sam se da ću se ugušiti. U meni je vrištalo da se odmaknem sa scene. Trebala sam se obnoviti i regenerirati. Jednostavno, svi jednom dođemo do točke kad više ne možemo. To je život. Ako se čovjek ne razvija i ne napreduje, stagnirali smo - ispričala je Doris gostujući na Radio Dalmaciji u emisiji Ive Perkušića.

Ivo Čagalj/Pixsell | Autor: Ivo Čagalj/Pixsell Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Doris se nikada nije osjećala kao diva, a na počecima karijere bila je nesigurna i puna strahova o tome što uopće znači biti na pozornici ili dio estrade.

- Od osobe pune straha i nesigurnosti polako sam se mijenjala prateći tuđe refleksije. No, danas sam sasvim drukčija jer znam da je jedino mjerilo svega isključivo u samome sebi - njezino je mišljenje danas. Trenutačno se sprema za veliki koncert 30. studenog kada će po prvi puta nastupati u zagrebačkoj Areni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (40)
  • Najviše mi se zamjerila kad su je srbi pitali:" jel istina da ste rekli da više nikad nećete pjevati u srbiji", a ona kaže na to dajte ugasite kameru da se konzultiramo...Šta se imamo konzultirati koji ku... Da rekla sam i gotovo...Ljudi su ginuli,bio je rat,uništavali ste nam zemlju i šta sam trebala reći molim te lijepo...Takva su vremena bila i bok...Sviđalo se to vama ili ne baš me briga....E to bi bio komentar vrijedan divljenja...

    13. 8. 2019,   14:55
  • Doris kao i severina bile hrvatske heroine za vrijeme rata. Nije bilo vecih domoljubki.

    13. 8. 2019,   19:09
  • Neman nista lipo za nju rec ! To je dovoljno da ne dobin blok

    13. 8. 2019,   15:30