Obavijesti

Show

Komentari 1

Doris Pinčić Rogoznica zgrozila se nad žoharima: Vratit ću vam

Doris Pinčić Rogoznica zgrozila se nad žoharima: Vratit ću vam
7

Popularna voditeljica Doris Pinčić Rogoznica svog jockera ipak odlučila potražiti među publikom pa je odabrala gospođu Mariju koja se hrabro uhvatila u koštac sa žoharima....

VIDEO

Nakon što su prvi gosti sinoć uspješno izvršili svoje izazove u novima su se okušali voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31), bivši nogometaš i trener Robert Prosinečki (50) te glumci Filip Detelić (31) i Luka Petrušić (37), poslovni suradnici i prijatelji koji su u emisiju stigli vezani jedan za drugoga. Prvi je izazov čekao baš njih.

 

Filip i Luka morali su si izreći ono što si nikad dosad nisu rekli, odnosno dodijeliti si komplimente, ali se pri tome ne smiju nasmijati. Iako su prvi krug uspješno odradili, u drugom Luka nije stigao Filipu do kraja reći što misli, a već su obojica prasnuli u smijeh. Ipak, naposljetku su uspjeli skupiti svih pet zvjezdica za udrugu RTL pomaže djeci. Doris Pinčić Rogoznica dobila je zadatak prebaciti pet žohara iz jedne posude u drugu. Iako to nekome ne bi bilo nimalo strašno, Doris je odmah priznala da su joj kukci jedan od najvećih strahova u životu. 

 

- Ovo su Matko, Filip, Zdenko, Ivana i Marija - zafrkavao je Rene uplašenu Doris pokušavajući je natjerati da se ''sprijatelji'' sa životinjicama na stolu.

Doris 'slučajno' otkrila gdje je kuća koju je kupila bez kredita
Doris 'slučajno' otkrila gdje je kuća koju je kupila bez kredita

 

- Ne mogu, ne mogu! Vratit ću vam za ovo! - vikala je Doris kojoj su u pomoć doletjeli Luka i Rene, no popularna je voditeljica svog jockera ipak odlučila potražiti među publikom pa je odabrala gospođu Mariju koja se hrabro uhvatila u koštac sa žoharima pa je maksimalan broj zvjezdica ubrzo bio osvojen.

 

Antonija Blaće jedva je dočekala priliku pa Roberta Prosinečkog zamolila da konačno otkrije tajnu koja se krije iza pobjede nad Jamajkom na Svjetskom prvenstvu 1998., na kojoj je postigao i svoj legendarni gol. No i dandanas raspravlja se o tome je li loptu nabacio ili je gol gađao. U 'Ludom baru', 21 godinu kasnije, Prosinečki je to i otkrio pred kamerama.

 

- Da riješimo jednom za svagda – jesi li gađao ili si nabacio? - pitala ga je znatiželjna Antonija.

 

 

- Nabacio - otkrio je Prosinečki uz poznati smiješak. Posljednji pojedinačni izazov čekao je upravo njega. Prosinečki se na trenutak morao pretvoriti u vrhunskog slastičara i pokazati svoje kulinarsko umijeće ukrašavajući tortu na čak pet katova – u samo tri minute! "Jel' mogu ja ipak žohare?", pitao je Prosinečki aludirajući na prethodni zadatak, priznavši da doma ne kuha. Uz slaganje katova, morao je staviti kremu, šlag i dodatke poput kandiranog voća te zapaliti rođendansku svjećicu na vrhu.

 

Uz malu Reneovu pomoć, Prosinečki je uspio skupiti pet zvjezdica, odnosno 7.500 kuna za udrugu RTL pomaže djeci. Za kraj emisije ostao je samo još zajednički izazov koji nosi bonus zvjezdicu, a riječ je o karaokama. Doris, Prosinečki, Filip i Luka uspješno su uz pomoć publike otpjevali ''Zvončiće'' i zaradili dodatnih 2500 kn za udrugu RTL pomaže djeci.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama