Obavijesti

Show

Komentari 7

Doris Pinčić voli spoj ulične hrane i osvježavajućih pića

Doris Pinčić voli spoj ulične hrane i osvježavajućih pića
10

Brojni poznati uživali su u klopi, profesionalnom kuhanju i edukativnim kulinarskim radionicama u atraktivnom ambijentu centra grada okruženi prekrasnom prirodom

VIDEO

Zagreb Delimano Food Festival, održan u samom srcu grada, na Strossmayerovom trgu, okupio je protekli vikend na tisuće gastroljubaca, među kojima su se našli i brojni poznati iz javnog života, poput Doris Pinčić, Marije Borić, Baby Dooksa, Lane Klingor Mihić, Mirana Kurspahića i mnogih drugih.

Svi oni uživali su u ovom svojevrsnom spoju ulične hrane, profesionalnog kuhanja i edukativnih kulinarskih radionica, zapakiranom u atraktivnom ambijentu centra grada okruženim prekrasnom prirodom.

Posjetitelji su, pored raznih gastro poslastica, imali priliku uživati u vrhunskom Pan pivu i osvježavajućim Somersby voćnim okusima, a festival je poslužio kao idealna kulisa za predstavljanje najnovijeg člana pivovare Carlsberg – pivo Panonska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Panonska obuhvaća tri najpopularnija svjetska pivska stila: APA, Wheat i Dark lager. Sve se tri varijante okusa proizvode u Koprivnici, od najkvalitetnijih sastojaka i vrhunskih pivskih kvasaca, u ograničenim, malim količinama, a u njihovu su proizvodnju uključeni poznati Carlsbergovi majstori pivari.

APA (American pale ale) pivo je raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note. Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma, a Dark lager tamno je pivo bogate pjene te punog karamelastog okusa.

Vizualni identitet Panonske dijelom se oslanja na svog 'starijeg brata', Pan pivo, ali je inspiriran tradicionalnim motivom čipke, koja je ovdje interpretirana na moderan način. Sam dizajn prati najnovije trendove u pivskoj industriji, ali je duboko nadahnut i tradicijom te autentičnim hrvatskim prepoznatljivim elementima.

Panonska pivo namijenjeno je svim pivoljupcima, posebice znatiželjnima koji imaju sklonost isprobavanju novih i zanimljivih okusa, ali i onima koji će to tek postati. Kao stvoreno je za nadolazeće ljetne dane i večeri kada će, u kombinaciji s pokojim ukusnim zalogajčićem, poslužiti kao idealna gastronomska poslastica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'