Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'

None Foto: rtl 6

Oni su jedini par koji je ostao skupa i sretno im, napisala je jedna od komentatorica showa, a druga potvrdila kako ih je vidjela nakon snimanja...

U finalnoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' na pitanje voditeljice Marijane Batinić ni Dragan ni Monika nisu potvrdili da su zajedno. 

- On je u kontaktu s puno cura koje su bile u showu, tko zna tko mu je zaista cura - izjavila je Monika, koja je gubila strpljenje s neodlučnim farmerom. 

ANKETA 'LJUBAVI NA SELU' Najbolji trenuci sezone: Ljubo se kupao gol, Vicki pala u štali

Marijana je kasnije neke od kandidata ostavila nasamo kako bi riješili ranije nesuglasice i sporne situacije, pruživši im tako još jednu šansu. Moniki se nije svidjela Draganova suzdržanost te je inzistirala da farmer odluči želi li biti s njom u vezi. 

- Ne mislim da je on sposoban uopće biti samo s jednom ženom i to mi se nimalo ne sviđa. On nikako da odraste - rekla je Monika u finalu, a Dragan se pritom nemušto izvlačio. 

Foto: RTL

Čini se kako bi Dragan želio kandidatkinju promijeniti. 

- Problem je tvoja ljubomora. U meni nije problem i ti to trebaš riješiti - bio je za promjenu izravan Dragan, što Moniki nije sjelo i odlučila je da ne želi više forsirati odnos u kojem se ne osjeća dovoljno dobro tretirano te je rekla kako je među njima gotovo. 

VELIKO FINALE Paulina otvoreno Jovanu: 'Bit ću sama u sobi pa dođi pričati'

Ipak, par je izmijenio poljubac pomirenja na samom kraju, a Dragan je pod pritiskom rekao kako voli svoju odabranicu. 

Da je par zajedno i nakon showa tvrde neki od komentatora na društvenim mrežama, dok su mišljenja oko toga je li mu Monika uopće trebala oprostiti podijeljena. 

Foto: RTL

- Oni su jedini par koji je ostao skupa i sretno im - napisala je jedna od komentatorica showa, a druga potvrdila kako ih je vidjela nakon snimanja. 

Unatoč tome što su, čini se, Dragan i Monika pronašli ljubav, mnogi se pitaju je li mu ona uopće trebala pružiti još jednu priliku. 

FINALE 'LJUBAVI NA SELU' Isplivale tajne: Željko se viđao s Majom, Jovan otpilio Ružicu

- Dragan sramoti muški rod. Vrpolji se na stolici i na svako pitanje odgovara protupitanjem, dok nervoznim pogledom traži izlaz iz situacije - napisao je jedan od gledatelja showa. 

Publici se očigledno nije svidjela Draganova nezainteresiranost u posljednjim trenucima showa pa su mu uputili kritike.

- On ni sam ne zna što bi. Monika je super cura i bedak je ako ju je izgubio - pišu. 

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Komentari (40)
  • hm, ja ih s ljudske strane razumijem oboje... ona je našla priliku da nekog upeca, lik da se razumijemo ne izgleda loše, samo mu poprilično nedostaje socijalne širine i komunikacije, i naprosto se od samog dolaska natkrilila nad njega kako to svaka udavača, koja drži do uspjeha, to i radi... s druge strane on se iz jedne hillbilly životne sredine u kojoj ne vidiš susjeda po 2 tjedna, a kamoli li kog novog (pogotovo žena), odjednom našao u "carstvu slatkiša" gdje mu naprosto oči bježe na sve strane od ženskog izbora... njemu se ne žuri on bi isprobao sve opcije prvo i pronašao možda i neku bolju... al Monika shvaća da vrijeme ne ide na njen mlin i da prilika čini lopova stoga ga drži na uskoj uzici i stišće obruč ultimatumima... cura se bori najbolje kako zna za sebe, a mentalno i komunikativno je ipak u dalekoj prednosti spram njega, stoga itekako zna dobro izrazit svoje stavove, za razliku od njega... na kraju krajeva on je sam mogao pregrist njen ultimatum i prepustit se istraživanju dalje, da mu ipak nije draži kakav takav vrabac u ruci nego tamo neki nesigurni golub na grani...

    14. 3. 2019,   09:54
  • Ovakvo otvoreno pokazivanje vlastitog očaja i želje za udajom već dugo nisam vidjela. Pa ona je njega doslovce prisilila. Ja bih ju otpilila već na prvom pokušaju... možda Dragan ne zna šta hoće, ali zna šta neće, ali je toliko kulturan da to nije rekao na glas. Još žena dođe u minici, akme majko... slika prva, užas od celulita. Nas su odgajali i učili da malo pokrivamo svoje mane i nedostatke, a ne da se s njima hvalimo... užas od žena!

    14. 3. 2019,   09:16
  • Ne vjerujem da će to dugo trajati nije ona toliko fatalna da bih on ostao s njom kad će mu raditi ljubomorne scene

    14. 3. 2019,   09:16