Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'

Komentari (40)
 • hm, ja ih s ljudske strane razumijem oboje... ona je našla priliku da nekog upeca, lik da se razumijemo ne izgleda loše, samo mu poprilično nedostaje socijalne širine i komunikacije, i naprosto se od samog dolaska natkrilila nad njega kako to svaka udavača, koja drži do uspjeha, to i radi... s druge strane on se iz jedne hillbilly životne sredine u kojoj ne vidiš susjeda po 2 tjedna, a kamoli li kog novog (pogotovo žena), odjednom našao u "carstvu slatkiša" gdje mu naprosto oči bježe na sve strane od ženskog izbora... njemu se ne žuri on bi isprobao sve opcije prvo i pronašao možda i neku bolju... al Monika shvaća da vrijeme ne ide na njen mlin i da prilika čini lopova stoga ga drži na uskoj uzici i stišće obruč ultimatumima... cura se bori najbolje kako zna za sebe, a mentalno i komunikativno je ipak u dalekoj prednosti spram njega, stoga itekako zna dobro izrazit svoje stavove, za razliku od njega... na kraju krajeva on je sam mogao pregrist njen ultimatum i prepustit se istraživanju dalje, da mu ipak nije draži kakav takav vrabac u ruci nego tamo neki nesigurni golub na grani...

  14. 3. 2019,   09:54
 • Ovakvo otvoreno pokazivanje vlastitog očaja i želje za udajom već dugo nisam vidjela. Pa ona je njega doslovce prisilila. Ja bih ju otpilila već na prvom pokušaju... možda Dragan ne zna šta hoće, ali zna šta neće, ali je toliko kulturan da to nije rekao na glas. Još žena dođe u minici, akme majko... slika prva, užas od celulita. Nas su odgajali i učili da malo pokrivamo svoje mane i nedostatke, a ne da se s njima hvalimo... užas od žena!

  14. 3. 2019,   09:16
 • Ne vjerujem da će to dugo trajati nije ona toliko fatalna da bih on ostao s njom kad će mu raditi ljubomorne scene

  14. 3. 2019,   09:16
 • Onaj Boris bi probušio i lutku na napuhavanje.Taj nije za žene..

  14. 3. 2019,   10:30
 • Ma na stranu Draganov izgled, alikoja normalna cura želi živjeti ondje sa njime i njegove dvije kravice. Možda da je izabrao Miru!!

  14. 3. 2019,   09:34
 • Reko sam bolje slamu jest nego bit viden sa ovom hobotnicom

  14. 3. 2019,   09:45
 • Ovaj tip nije los,jedini tu slici na muskarca ajmo reci..Haha..Ali ova mala bi mogla biti zeznuta,tip zena koje muskarce aranziraju po svom..Nadam se da ce ostati svoj,da ce ostati musko :)))

  14. 3. 2019,   09:29
 • Ova supać Monika se ne sviđa Dragančetu vidi se ne iz aviona već iz svemira

  14. 3. 2019,   13:11
 • Dragane bjezi od nje morat ces gledat u pod kad budes isao kroz grad!

  14. 3. 2019,   09:24
 • Ma dosta je bilo razgovora na drugim portalima o tome da su njih dvoje inače par,pa da su se prijavili i odglumili sve ovo radi određenog honorara,kad je tek počeo show,jedan tip je napisao da su od svih ovih parova jedan par u vezi,da su došli zajedno snimati ali da ne smije reći koji,ja njemu kažem odmah da su to sigurno njih dvoje,nitko drugi,sigurno...

  14. 3. 2019,   09:50