Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragi i Petreković kucali na vrata da napune automobil

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 9

Marko Lasić Nered, Mario Petreković i Ivan Dražić su kao dio Green city projekta proputovali Hrvatskom i Europom i predstavili prvi hrvatski gradski električni auto

Krenuli smo u ekološku akciju i vozili se električnim automobilom od Zagreba do Dubrovnika pa sve do Ženeve. Kako se automobilu baterija svakih 100 kilometara praznila morali smo kucali na vrata i moliti ljude da li ga možemo napuniti, a u Austriji i u Dm-ovim trgovinama, priča Marko Lasić Nered o svojoj pustolovini s Mario Petrekovićem i Ivanom Dražićem. Oni su kao dio Green city projekta u veljači proputovali Hrvatskom i Europom kako bi predstavili prvi hrvatski gradski električni automobil i pozivali građane da se ekološki osvijeste. Cijelim putem kamerom su bilježili svoju pustolovinu, a u ulozi kamermana našao se reper Dragi iz grupe Connect.

- Završio sam tečaj snimanja kako bih mogao snimati spotove ili koncerte za naš bend, no evo Nered me pozvao da mu snimim dokumentarac. Nadam se da sam uspio u tome - kaže Dragi. Na putovanju im je bilo zanimljivo.

- Posebno u Međugorju gdje smo se pomolili za sretan put, a najdraži grad mi je bio Gospić. Tamo su nas mažuretkinje dočekale, tako da smo bili primljeni kao predsjednik - kaže Nered koji priprema slavlje za Dan planeta Zemlje na Cvjetnom trgu.

Komentari (1)
  • Zanimljivo i hvale vrijedno.Jedva čekam da vidim i snimke onih koji su ih u čudu gledali i odbili da im napune bateriju.

    6. 4. 2012,   07:55