Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama repera na Zrću: Pokrijte svi nos i usta, ne udišite dim!

None Foto: Čitatelj 24sata/Instagram 8

Nadam se da su svi na sigurnom. Pokušajte ne udisati dim. Pokrijte nos i usta majicama i čime god možete, napisao je reper Not3s u tri sata ujutro na svom Instagram profilu

Dramatične snimke požara na Zrću preplavile su društvene mreže. Na Instagramu se oglasio i britanski reper Luke Olanrewaju B Odunaike (21), poznatiji pod stage imenom Not3s koji odsjeda na Pagu. Trebao je nastupati nekoliko trenutaka prije nego što je izbio požar. 

Foto: Privatna arhiva

- Nadam se da su svi na sigurnom. Pokušajte ne udisati dim. Pokrijte nos i usta majicama i čime god možete - napisao je reper u ranim jutarnjim satima na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Brojni obožavatelji zatrpali su njegov profil s upitima. 

- Gdje si? Čekamo te. Zbog tebe i Tyge smo i došli na Zrće - samo su neki od komentara ispod objave. Reper se odmah nakon upita oglasio i na Twitteru. 

Foto: čitatelj 24sata

- Organizatori kažu da ne mogu nastupati, u backstageu sam od ponoći i pol - objavio je Not3s. Požalio se i kako je njegov hotel udaljen dva i pol sata od aerodroma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Sinoć je na Zrću trebao nastupati i slavni reper Micheal Ray Stevenson (29) kojeg javnost zna pod nadimkom Tyga. U Novalji odsjeda u luksuznom hotelu, a još nije poznato koliko će se zadržati. 

Bivši dečko Kylie Jenner (22) ima sina Kinga Caira sa starletom Blac Chynom (31).

Foto: Privatna arhiva

 

Komentari (61)
  • A jakih li ličnosti.

    16. 7. 2019,   12:24
  • U njegovom slučaju, pokrijte ga sa bijelim

    16. 7. 2019,   12:26
  • kakav clanak, o nekom noname reperu a o pozaru gdje je izbio nista

    16. 7. 2019,   12:49