Obavijesti

Show

Komentari 242

Drama u Gazdinoj dinastiji: Martina Todorić traži razvod

Drama u Gazdinoj dinastiji: Martina Todorić traži razvod
2

Već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje Balent odselio od Ive. Pričalo se da su službeno zatražili razvod braka. Kada su posljednji put viđeni skupa, djelovali su skladno

VIDEO

Bili su najbogatija hrvatska obitelj, godinama su drmali našim gospodarstvom, ljetima se provodili uz helikopter, uživali na jahtama i vilama, a njihov život djelovao je poput bajke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

No otkad je Agrokor zapao u probleme, čini se da se sve promijenilo. Djeci Ivice Todorića navodno više ne cvjetaju ruže ni na ljubavnom planu, pa tako u zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje Balent odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iva i Hrvoje su sredinom rujna bili zajedno u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak na proslavi rođendana košarkaševe supruge i vlasnice slastičarnica Jasmine Bagarić. Djelovali su kao da je među njima sve u redu te nisu ostavljali dojam para koji se rastao.

Kako bilo, Hrvoje Balent jučer je bio u Kulmerovim dvorima s punicom, gdje je dočekao policajce. Ljubavni brodolom navodno proživljava i Ivin stariji brat Ante. Kako doznajemo, njegova supruga Martina, bivša misica, nedavno je angažirala odvjetnicu te sudu predala papire za razvod braka. Njezina odvjetnica to je i potvrdila iako nije htjela komentirati detalje razvoda.

Čini se da supružnicima Todorićevih nasljednika teško pada situacija u kojoj se obitelj trenutačno našla. Navikli na lagodan život i partije, Todorići su znali ljeti spiskati stotine tisuća kuna tjedno. 

Nije se štedjelo ni na proslavama rođendana kćeri i sinova, pa je tako obiteljskoj miljenici Ivi u Kulmerovim dvorima za 40. rođendan poznati narodnjački pjevač Miroslav Ilić otpjevao omiljenu pjesmu, poznati hit 'Božanstvena ženo'. Ilić je to učinio, navodno ne samo taj put, a za 45 minuta pjevanja, prema priči prijatelja bliskih obitelji, obitelj je platila 10.000 eura. 

Iva Balent bila je široke ruke te je prijateljice voljela počastiti skupim darovima. Tako je Severini znala pokloniti čizme Balenciaga koje koštaju oko 1000 eura. 

I Severinina kuma Andrea Čermak, te njezin suprug Hrvoje, snaha i sin umirovljenoga generala Ivana Čermaka, vlasnika Croduxa, oduvijek bili rado viđeni prijatelji obitelji u Kulmerovim dvorima. Voljela je Iva otići i na duhovnu obnovu kod fra Smiljana Kožula, jednog od omiljenih hrvatskih karizmatika i egzoricista.

Mlađeg Ivičina sina Ivana pratio je glas pravog plejboja. Izlazio je na mjesta na kojima se okupljala 'zlatna mladež0 i ljeti tulumario uz obalu. Volio je luksuz i bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević.

S bivšom misicom ima troje djece

Ante Todorić s bivšom Miss Hrvatske Martinom u braku je od 2002. godine. Imaju troje djece: Emu (14), Luciju (11) te sina Ivicu (9).

Tatina miljenica u braku 16 godina

Hrvoje i Iva Balent vjenčali su se u travnju 2001. godine. Kao i njezin brat Ante, Iva Balent ima troje djece: Taru, Ivana i Antu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'