Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama za večerom: 'Vatrogasci su nas spasili od trovanja...'

None Foto: Privatni album/Pixsell 3

Za vrijeme obiteljske večere neki od gostiju počeli su se žaliti na mučninu, a glumica Anna Faris poslije je cijelu dogodovštinu podijelila na društvenim mrežama

Glumica Anna Faris (34) Dan zahvalnosti provela je s obitelji u kući za odmor na jezeru Tahoe u Kaliforniji, no ni u najluđim snovima nije očekivala što će se dogoditi. Za vrijeme večere neki od gostiju počeli su se žaliti na to kako se osjećaju loše. I dok su to prvotno ignorirali, dvoje se uputilo u bolnicu gdje im je otkriveno trovanje ugljičnim monoksidom. 

Foto: Privatni album

Vatrogasci su zatim posjetili i kuću gdje je ustanovljeno kako će razina ugljičnog monoksida čak šest puta veća od one normalne te je opasno po zdravlje čak i ako su prozori i vrata otvoreni. Od 13 gostiju i članova obitelji još je dvoje odvedeno u bolnicu na njegu, a svima je pružena prva pomoć. 

I sama glumica zahvalila se vatrogascima na društvenim mrežama. 

Overboard Premiere - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

- Nisam sigurna kako da izrazim svoju zahvalnost vatrogascima. Spasili su nas od ugljičnog monoksida - to je jedna glupa dramatična priča, ali se osjećam jako sretno - izjavila je Faris na svojem Twitter profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (1)