Obavijesti

Show

Komentari 114

Dražen je došao s porukom: Među vama stanarima je krtica

Dražen je došao s porukom: Među vama stanarima je krtica
8

Svog bivšeg sustanara ostali stanari BB kuće dočekali su s oduševljenjem, a neki su se i rasplakali. Dražen se neće dugo zadržati. Došao ih je na kratko posjetiti

VIDEO

Nakon što je dva tjedna proveo u bolnici jer se ozlijedio na Koloseumu, u kuću Velikog Brata ponovno je na kratko ušao Dražen. Draženovo pojavljivanje u kući izazvalo je opće oduševljenje kod ukućana. Ipak, Dražen u kuću nije ušao da bi se zadržao na dulje vrijeme. Naime, stigao je sa zadatkom i to im priopćio. 

- Nisam ušao u kuću ponovno. Došao sam vas samo posjetiti. Dugo sam bio u bolnici, ali sad je sve u redu kao što vidite - rekao je Dražen kojeg su ukućani okupljeni u dnevnoj sobi radoznalo slušali. 

Neki od njih su imali čak i suze u očima jer im je bilo teško slušati Draženovu priču o boravku u bolnici te o tome koliko mu je sve to teško palo. Tijekom dva tjedna boravka u bolnici Dražen je izgubio 15 kila. No, nitko nije prozborio ni riječ kad im je Dražen rekao koji je njegov zadatak. 

Soraja Nirmala mora prozvati kao krticu

- Među vama postoji krtica. Na vama je da otkrijete o kome se radi. Znam da vas očekuje buran period, ali ovo sam vam morao reći - objasnio je Dražen svojim sustanarima koji su ostali poprilično zateknuti s onim što su čuli. U međuvremenu, Veliki Brat je pozvao Soraju u ispovjedaonicu i zadao joj tajni zadatak. Naime, Soraja će pred svim ukućanima kao krticu morati optužiti Nirmala. 

Posebno zanimanje za Dražena izrazili su novi stanari, osobito Brendon jer njih dvojicu povezuje zajednička ljubav prema glumi. 

Vladimir predložio Bojani da skine pet kila

U petak navečer Antonija zasigurno nije mogla mirno spavati. Naime, Vladimir ju je cijeli dan ispitivao o njezinim grudima, a nakon njezinih diplomatskih odgovora, najavio je da će navečer sam provjeriti ono na što jesu li prave ili nisu. 

Otkako je ušao u kuću, Vladimir najviše vremena provodi s Bojanom. Ponekad se porječkaju, ali uglavnom se grle i pričaju. Tako je Vladimir Bojani tijekom ragovora u  dvorištu savjetovao da skine 5 kilograma kako bi usavršila svoju liniju. Predložio joj je da kilograme skinu zajedno, te objasnio da se najbolje skidaju seksom. 

Novi sukob pojavio se između Nikole i Brendona. Nakon Brendonovih podbadanja Nikola  mu je zaprijetio da će ga politi s mlijekom. Naime, Brendon smatra da se Nikola osjeća zapostavljenim otkad je on ušao u kuću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin