Obavijesti

Show

Komentari 8

Dražen Zečić: Volio bih da mi Dušan Bućan daruje periku

Dražen Zečić: Volio bih da mi Dušan Bućan daruje periku
4

DUET ZA PAMĆENJE Dušan Bućan i Ivan Šarić po mnogima su imali najbolji nastup u ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Izveli su hit ‘Ima li nade za nas’ iz 1998.

VIDEO

Kad se na nekom koncertu umorim, sigurno ću zvati Dušana Bućana da malo uskoči, rekao je Dražen Zečić (48). Pjevaču se jako svidio njegov nastup u finalu “Tvoje lice zvuči poznato”. Dušan (39) glumio je Zečića, a Ivan Šarić (30) Andjelu Kolar te su izveli pjesmu “Ima li nade za nas”. Njihovo mahanje rukama, dodiri, a umalo i poljubac nasmijali su cijelu Hrvatsku, pa tako i Zečića.

- Vidio sam samo najavu i to mi je bilo jako simpatično - rekao je Zečić. Dodao je da bi bilo super kad bi mu Dušan dao periku, jer dok je on 1998. pjevao tu pjesmu češljao se, kaže, četkom, a 10 godina poslije češljem.

- Za godinu, dvije trebat će mi samo krpa - smije se Zečić. Dušanu je drago što su uspjeli napraviti dobar show i što su oduševili Dražena.

- Taj nastup je bio prvi i jedini na kojem nismo pucali od smijeha čim bismo se pogledali u oči - rekao je Bućan.

Dodao je da je to bilo sjajno iskustvo koje bi ponovio stotinu puta na isti način. I žiri showa nije mogao doći do daha od smijanja.

- Podsjećate me na južnoameričkog revolucionara i Xenu princezu ratnicu. Vi ste ‘nemoralni’ pobjednici - rekao im je Tomo in der Mühlen (54). I komičaru Šariću ovo je bio nevjerojatan gušt.

- Veže nas neka slična energija i stvarno nam je bio cilj da se zabavimo i nasmijemo sve koji će nas gledati - rekao je. Pobjedu u drugoj sezoni showa odnio je Saša Lozar (35) kao Beyonce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...