Obavijesti

Show

Komentari 49

Adna i Vanessa idu u finale: 'Zvučale ste fantastično!'

Adna i Vanessa idu u finale: 'Zvučale ste fantastično!'
4

Harmonika, piano, žongliranje i ludo iznenađenje obilježit će drugu polufinalnu emisiju Supertalenta. Imamo već dva finalista, a večeras su im se pridružile i Adna i Vanessa...

VIDEO

U emisiji Supertalent imamo već dva finalista, Dieaga Siquiera i Ivu Augustinović, a večeras su im se pridružile i Adna Šestić i Vanessa Jakac.. Žiri - Maja Šuput (39), Martina Tomčić (43), Davor Bilman (43) i Janko Popović Volarić (38) su izabrali Vanessu, a publiku Adnu.

Prvi je nastupio plesač Niko Žiher (8). Niko se na Supertalent predstavio s talentom mažoret plesa, a u njega se zaljubio vidjevši
sestru kako pleše. Niko je počeo plesati prije dvije godine, a član je udruge Garešničkih mažoretkinja.

- Znaš li ti da sam ja tvoja obožavateljica Niko? - upitala ga je Martina nakon nastupa. Dodala je i da mu je današnji nastup puno bolji nego prije.

- Ja sam se zaljubila u tebe. Ti si siguran i jako jako uživaš u tome što radiš. Svidjela mi se priča, kostim i bilo bi mi drago da prođeš u finale - zaključila je Tomčić. I ostalim članovima žirija se svidjela njegova koreografija.

Potom je nastupila Vanessa Jakac (14) koja dolazi iz Buzeta i njena harmonika Julijana.

- Ja mogu pjevati, plesati, svirati i pritom se dobro zabaviti! Harmoniku Cijela obitelj voli pjevati, svi smo veseljaci! -  kaže Jakac.

Žiri je oduševila 'vrckastim' nastupom.

- Vanessa, zaista si pozitivno 'luda'. Nisam nikad vidio da netko tako svira harmoniku i proizvodi toliko pokreta - rekao je Bilman i čestitao joj na nastupu. Maja Šuput je primijetila da je Vanessa imala interesantan scenski nastup i nahvalila je. 

Vanessa godišnje ima oko 50-ak nastupa diljem Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i BiH. Svira i na godišnjicama braka, rođendanima i na drugim proslavama, a svira 5 instrumenata (3 vrste harmonike, flautu i klavir).

Slaviša Pajkić (Biba Struja) (61) iz Požarevca u Srbiji je pravi medicinski fenomen i struja od 20 tisuća volti mu ne može ništa. U Guinnessovoj knjizi rekorda se našao još 1983. godine.

- Nemojte ovo pokušavati kod kuće. Ako gledatelji imaju problema s televizorom kod kuće, nisam ja kriv - započeo je svoju točku Biba Struja. Potom je razbio nekoliko balona uz dramatičnu glazbu u pozadini i pokazao još jednom da kroz njegovo tijelo prolazi struja bez problema. Upalio je sijalicu samo s ustima i šokirao žiri. Martina je u nevjerici gledala dok Biba pali baklju samo dodirom prsta.

- Ovo je jedan planet više od prije. Ja zapravo uopće ne znam je li itko od nas kompetentan ovo komentirati. Danas sam bila u velikom strahu, pobjegla bih iz strudija da ste prišli stolu. To mi se nije svidjelo - komentirala je Tomčić.

Ako prođe u finale, Biba je obećao da će eksperimentirati sa strujom od milijun volti.

Mario Guberina (24) je školovani pijanist koji je još 2011. nastupao na Supertalentu. Došao je do polufinala, a potom ispao. U prvoj audicijskoj emisiji je dobio tri 'DA' i 'NE' od Martine. Večeras je oduševio publiku svojoj klavirskom izvedbom i kompilacijom pjesama Olivera Dragojevića.

- Krenuo si jako strastveno, moglo je jako dobro završit, a kasnije te pojela tehnička ambiicija. Ponudio si nešto novo, pa ćemo vijeti što publika misli - kaže Tomčić.

Šuput je posljednji put komentirala kako je počinio 'modni zločin', a večeras je, prema njenom modnom sudu, izgledao 'feminizirano'.

- Ti si potpuno nova osoba. Frizura. Tko god ti je napravio makeover, napravio je sjajnu stvar. Izgledaš fenomenalno, predivno. Riješi se i brkova. Prošli put si više išao na show, a sad više na tehniku. Prošli put je bilo zabavnije, a sad vizualno impresivnije - zaključila je Šuput.

Damir Mašić (21) ovoga puta beatboxao je u ringu, a na pozornicu je doveo i MMA borce. Janko je priznao da je od njega puno očekivao nakon prošlog puta.

- Dobio sam puno više, ovo još nikad nisam čuo. Ovo je neka druga kategorija - Damir je Janka uspio oduševiti, a za Maju je on najbolji beatboxer kojeg su imali u ovom showu. 

Adna Šestić (19) iz Zenice, koja je na prvoj audiciji dobila zlatni gumb, je ponovno oduševila žiri.

- Jao, Adna šta si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo'', Maja nije krila svoje oduševljenje.

- Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja - slikovito je Bilman opisao njezin nastup. 

Plesač Ivor Dvoršćak je u Supertalent donio novi plesni stil – krump čiji je nastup, prema Janku, suludo izgledao.

- Ne znam koliko se na televiziji vide ti detalji koji su nevjerojatni, ali bio si odličan - poručio mu je. Ovoga puta svi članovi žirija imali su pozitivne komentare. 

Plesni, ali i ljubavni par Blanku i Emiliena bilo je divno za vidjeti na pozornici.

'- Ja mislim da je svima jasno koliko je truda i rada uloženo u ovaj nastup - Martina je komentirala 

Marin Prpić (18) je uz pjesmu 'Otvori ženo kapiju' i 'Danza kuduro' žonglirao shakerima. Njegova plesačica Sarah je twerkala, a on je žonglirao i vatrom. Martina nije bila oduševljena pa je stisnula 'X'.

Maja ga upitala zašto je to napravio kad zna da je Sarah Seifert prošle godine šokirala Martinu i radi li se tu samo o privlačenju pozornosti.

- To je bilo potpuno nepotrebno. Skinut se pa zatwerkat guzom i otić s gine, nije se dogodilo ništa. Bezveze, glupo je, nešto je glupo i glupo je do kraja. Nije cool - zaključila je Maja.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama