Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drugo vjenčanje: Nataša Janjić se u tajnosti udala za ortopeda

None Foto: Privatni album 8

Glumica Janjić je za svadbu odjenula svjetlucavu lepršavu haljinu, a u ruci je imala buket s ljiljanom i bijelim šlajerima. S obzirom na interijer, čini se kako su supružnici izmijenili zavjete u zagrebačkoj vijećnici

Glumica Nataša Janjić (37) pokrenula je priče da se udala za ortopeda Nenada Medančića (35) kada je par prije sedam dana pozirao ispred božićne jelke sa zlatnim prstenjem. Također je blagdansku čestitku na društvenoj mreži potpisala s 'obitelj Medančić'. 

Foto: Privatni albumI

Nataša je danas potvrdila da se u tajnosti udala za liječnika s kojim čeka njihovo prvo dijete - sina. Objavila je fotografiju na kojoj izmjenjuju poljubac, a s obzirom na interijer, čini se kako su supružnici izmijenili zavjete u zagrebačkoj vijećnici. Nije otkrila kada je točno vjenčanje bilo. 

Foto: Privatni albumI

Glumica, koja početkom ove godine treba roditi, za svadbu je odjenula svjetlucavu lepršavu haljinu, a u ruci je imala buket s ljiljanom i bijelim šlajerima. 

- Znala sam da postojiš i da me tražiš. Ova najljepša 2018. neka nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo - rekla je Nataša. 

BOŽIĆNA IDILA Udala se Nataša Janjić? Božić proslavila s obitelji i prstenom

Par je Novu godinu dočekao s prijateljima u Zagrebu, a tom je prilikom Nenad nabavio pregače s humorističnim natpisima. Na njegovoj je pisalo 'Majstor u kuhinji, a ni u krevetu nije za baciti', dok je glumica imala poruku 'Dobar muž se ne rađa, to žena napravi'. 

Foto: Privatni albumI

Nenada i Natašu upoznali su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. 

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se otkrilo da nosi Nenadovo dijete. 

JAVNO POTVRDIO VEZU Dečko Nataše Janjić objavio je zajedničku fotku: 'Moje si sve'

Na Silvestrovo 2012. 'uplovila u bračnu luku' s Lokasom

Nataša se 31. prosinca 2012. udala za televizijskog producenta i voditelja Joška Lokasa (47). Tulum za prijatelje, a ujedno i doček Nove godine, par je organizirao u Hrvatskom sportskom društvu. Par se upoznao na snimanju serije Mamutica dok je Lokas još bio u braku, a bivša supruga Ivana mu je bila trudna s trećim djetetom.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nataša i Joško su prije vjenčanja bili četiri godine u vezi, a razveli su se 2014. Par je živio u unajmljenom stanu u središtu Zagreba.

U glumačkim se krugovima tada pričalo da je Nataši dosadilo financirati Joška koji je bivšoj supruzi morao plaćati alimentaciju za djecu.

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Komentari (43)
  • Ona baš nije "materijal" za brak, nikako.. ali zato je uporna kao mazga..

    1. 1. 2019,   15:03
  • Psihijatar bi bio primjereniji suprug...

    1. 1. 2019,   14:38
  • "Dobar muž se ne rađa, to žena napravi". Nebi reć da su u braku 20 godina, a ne jučer se udala. Osim toga, kada je tako sposobna šta nije od Lokasa napravila dobrog muža.

    1. 1. 2019,   15:20