Obavijesti

Show

Komentari 3

Društvene mreže stvaraju mu depresiju: 'Ovisan sam o njima'

Društvene mreže stvaraju mu depresiju: 'Ovisan sam o njima'
4

Pokušavam se odviknuti od društvenih mreža. Prije sam objavljivao puno više, ali u zadnje vrijeme sam prestao, izjavio je britanski glumac Idris Elba

VIDEO

Britanski glumac Idris Elba (46) otvoreno je priznao kako previše vremena provodi na društvenim mrežama, ali i na samom Internetu. Zvijezda filma 'The Avengers: Infinity War' izjavio je kako ga količina informacija koju svakodnevno pročita čini depresivnim. 

- Pokušavam se odviknuti od društvenih mreža. Prije sam objavljivao puno više, ali u zadnje vrijeme sam prestao - izjavio je britanski glumac u intervjuu za Fast Company te dodao kako čita samo agregirani sadržaj. 

Legend je najseksi muškarac na svijetu: 'To je veliki pritisak'
Legend je najseksi muškarac na svijetu: 'To je veliki pritisak'

- Twitter nije kanal kojim želim primati vijesti. Čitam vijesti sa svojeg iPada, ali ne mogu ih stalno provjeravati. Nisam ponosan na to, ali istina je, to me čini depresivnim - objasnio je Elba koji trenutno s Taylor Swift, Rebel Wilson i Jennifer Hudson snima dramski mjuzikl 'Cats'. 

The MET Gala 2018 - New York

U srpnju ove godine, Elba je sa suprugom Sabrinom Dhowre (30) pozirao na naslovnici Voguea u svadbenom izdanju i podijelili fotografije s prekrasnog Marokanskog vjenčanja koje je bilo u travnju ove godine. Idris je rekao kako su toliko zaljubljeni da nisu bili odvojeni jedan od drugog još od dana kada su se upoznali.

- Doslovno smo nerazdvojni otkako smo se upoznali. Neodvojivi smo - rekao je Elba. 

Elba je Sabrinu zatim zaprosio u veljači 2018. nakon završetka premijere filma 'Yardie', potom oženio u Marrakeshu na trodnevnoj ceremoniji u hotelu Ksar Char Bagh. Sabrina je na vjenčanju imala dvije haljine Vere Wang, a glumac crno odijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:21


 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin