Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubioza kolektiv: Ne propusti priliku i lansiraj se u Videostar

None Foto: JoomBoos 2

Najveći on line talent show u regiji čeka na tebe. Ako si stariji od 15 godina i misliš da možeš biti faca s ostalim JoomBoosovcima, ne čekaj, prijavi se

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Ako ste talentirani, prijavite se na JoomBoos ‘Videostar’, rekao je bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv.
Članovi benda su stekli gomilu obožavatelja originalnim pjesmama punim političkih poruka i potpunom iskrenošću. Upravo se originalnost traži od natjecatelja JoomBoos “Videostara”.

Ako želite postati zvijezda poput benda, prijavite se na JoomBoos “Videostar” te osvojite putovanje u Hollywood i super ugovor s JoomBoosom.

Mislite da beauty trikove sipate iz rukava, a s kozmetičkim kistovima ste vješti poput prstiju, ne brinite se imamo kategoriju za vas. Ako mislite da je to preženstveno za vas, pravog gamera, dokažite to. Dojadilo vam je pjevati pod tušem i s četkom u rukama, pustite taj nebeski glas i pošaljite nam snimku.

Vrijeme je i za vas, komičari, izađite iz ormara jer VideoStar vas čeka. Ako ste mislili da nesvrstane nitko ne želi, gadno ste se prevarili.

Nitko vam nije ravan u prankovima, sociološkim eksperimentima, putovanjima ili modnim krpicama koje kombiniraš savršeno, čekamo vas.

Foto: JoomBoos

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna, a ako mislite da je vaš prijatelj materijal za 'Videostar', cinkajte ga, jer ako dođe u finale - osvojit ćete 1000 kuna.

Komentari (2)
  • Razumijem da su u pitanju pare, ali totalno mi se srozalo sad misljenje o njima. Sto im je trebalo brukati se s ovima

    6. 10. 2017,   20:35
  • On line... on line.. ajde vidio sam sve sta se vidjeti moglo

    6. 10. 2017,   20:13