Obavijesti

Show

Komentari 25

'Duda je imala moždani udar, na koncert nije išla zbog buke'

'Duda je imala moždani udar, na koncert nije išla zbog buke'
10

'Moja supruga je bila udaljena sto metara od obližnjeg hotela. Tako da je kroz otvoren prozor slušala cijeli koncert', objasnio je glazbenik koji je i na društvene mreže podijelio videozapisa s koncerta

VIDEO

Glazbenik Tony Cetinski (50) otkrio je da se njegova supruga Dubravka Duda Cetinski (35) osjeća dobro nakon moždanog udara i da su sada 'jednaki', jer su oboje jedno drugom spasili život u kriznim situacijama.

Pjevač je u subotu navečer zapjevao na stadionu Tašmajdan u Beogradu, a koncert je posvetio supruzi Dubravki, koja je prije desetak dana, kako kaže, imala moždani udar. Cetinski je otkrio kako se njegova supruga sada osjeća bolje, a iako nije mogla biti s njim na nastupu na Tašmajdanu, pratila je koncert iz obližnjeg hotela.

Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'
Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'

- Nažalost, nije mogla biti na nastupu zbog buke i rasvjete, ali je udaljena sto metara od obližnjeg hotela. Tako da je kroz otvoren prozor slušala cijeli koncert - objašnjava Toni za Blic.

Naime, Cetinski je navodno i iz tog razloga na Facebook podijelio i 11 videozapisa s koncerta. Na onaj s pjesmom 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe' Dubravka je ostavila Cetinskom prigodan komentar.

- Volim te - poručila je pjevaču supruga.

Iz krugova prijatelja i obitelji Cetinski doznali smo da je u mjestu Radetići u vili Tonyja i Dubravke Cetinski, dok su uređivali po svojem domu, u jednom trenutku supruzi mu Dubravki pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju. Hitna pomoć, koju je Tony pozvao, brzo je stigla, pa je 35-godišnja supruga za manje od sat vremena već stigla u riječki KBC, gdje je hospitalizirana.

- Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju. Ono što nas ne slomi nas ojača. Hvala Tony što si mi spasio život. Sad smo 1:1 - objavila je na svojem Instagram profilu Dubravka.

Hrvatski pjevač je sada za Blic otkrio što je zapravo značila ta poruka.

cetinski

- To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vrijeme, prošla je sa mnom cijelio proces i na neki način mi spasila život - objasnio je Toni, i dodao kako se sada osjeća:

- Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako - objašnjava.

Toni i 15 godina mlađa Dubravka u sretnom braku su od 2014. godine, a već godinama zajedno surađuju i na pjevačevim projektima. Prema njegovim riječima, zbog svih nedaća koje su zadesile njegovu obitelj u proteklom periodu koncert je posvetio upravo supruzi.

Oglasio se Cetinski: Hvala svim dobrim ljudima. Duda je dobro
Oglasio se Cetinski: Hvala svim dobrim ljudima. Duda je dobro

- Za nju pjevam pjesmu 'Ja ne znam nikoga boljeg od tebe', koja je i inače njoj posvećena, ali ću cijeli koncert pjevati za nju - rekao je Toni.

Toni je nedavno proslavio 50. rođendan, a sada je otkrio da nije imao specijalnih želja za dalje godine.

- Poželio sam samo dobre ljude oko sebe, da budemo jedni sa drugima u ljubavi i zato se turneja zove 'Samo ljubav'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao