Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Duet Ave i Pernara: Držali se za ruke pa otpjevali pjesmu...

None Foto: Instagram 4

Neovisna kandidatkinja za predsjedničke izbore 2020. godine na svojim društvenim mrežama objavila je duet s Ivanom Pernarom te dala do znanja kako ga ne smatra konkurencijom

Ava Karabatić (31) nedavno je šokirala sve kada je na Instagramu objavila kako ulazi u utrku za Pantovčak. Svestrana Splićanka namjerava postati predsjednica, a sada je na društvenim mrežama objavila duet s političarem Ivanom Pernarom (34) na kojem zajedno pjevaju pjesmu Dražena Zečića 'Ima li nade za nas'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj protukandidat, ali i dobar prijatelj Ivan Pernar, jedan od rijetkih koji se ne libi udarit šakom od stol za važne teme u saboru. Naravno, ne smatram ga konkurencijom, kao ni druge kandidate - napisala je Ava ispod objave na svojem Instagram profilu te tako dala do znanja kako je u dobrim odnosima s osnivačem Živog zida. Snimka je nastala prije dvije godine kad su pjesmu otpjevali na splitskom festivalu, a video je u samo nekoliko sati skupio preko tri tisuće pregleda. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ava je početkom listopada također na društvenim mrežama objavila svoj izborni program te otkrila kako želi zabraniti abortus nakon 6. tjedna trudnoće, uvesti seksualni odgoj u škole, zaštititi životinje i kazniti ljude koji ih maltretiraju.

Ambiciozna starleta se ne želi zaustaviti samo na tome pa joj je cilj i uvesti veća prava za branitelje, suzbiti korupciju, smanjiti državne namete, uvesti novu politiku gospodarenje otpadom i još mnogo toga. Pjevačici je najveća podrška otac Ivica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (53)
  • jel se to netko s nama sprda ili bolje nismo ni zaslužili ?

    23. 10. 2019,   21:20
  • Ovo je prava slika hrvatske

    23. 10. 2019,   21:26
  • Izuzetno kvalitetne osobe , ako dragi Bog da možda se nešto više izrodi iz ove spontane veze. BOŽE ČUVAJ HRVATSKU kada ne možemo sami i nemamo pameti.

    23. 10. 2019,   21:20