Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dunja Tatomirović glumi, pjeva, pleše, snima i ljubi nogometaša

None Foto: Privatni album 2

Novi nogometaš zaprešićkog Intera Ivan Tatomirović sa sobom je doveo youtubericu iz Sarajeva Dunju. Odrastajući uz tatu nogometaša, Dunja je trenirala nogomet. Par sada zajedno snima videa...

Nikad se nisam mogla maknuti od nogometa. Rekla sam tati: ‘Kad ja već nisam nogometašica, bar sam ti našla zeta nogometaša’, našalila se Dunja Tatomirović (28).

Supruga nogometaša Ivana Tatomirovića (30), koji trenutačno igra u Interu iz Zaprešića, i kći Predraga Pašića (60), bivše nogometne zvijezde Sarajeva, poznata je u regiji po YouTube kanalu 'Slatko od Dunje'. Kanal je pokrenula 2016. godine kad je Ivan potpisao ugovor s finskim Marienhamnom.

FILMSKA LJUBAVNA PRIČA Dino Merlin suprugu je oteo od roditelja pa živio u siromaštvu

- Dugo sam imala ideju pokrenuti YouTube kanal, no to u Bosni i Hercegovini nije baš bilo popularno. Međutim, kad sam se preselila u Finsku, nisam imala što raditi. Bilo je vrlo hladno i morala sam pronaći neku zanimaciju u svoja četiri zida. Nisam mislila da ću postići takav uspjeh - ispričala je Dunja, čiji kanal ima više od 100.000 pratitelja.

Foto: Privatni albumI

Da nije tipična žena nogometaša pokazuje u svojim videima u kojima govori o problemima dojenja, stereotipima o savršenoj ženi, a ispred kamere možemo vidjeti i Ivana, koji vješto savladava izazove šminkanja.

- Moram ga malo nagovarati da snima videe sa mnom, no na kraju mu to ne predstavlja nikakav problem. Mislim da u jednu ruku osjeća neku dužnost jer živimo u drugoj državi, a ja ne radim. YouTube mi je jedina konstanta koju imam što se posla tiče - rekla je. Ivan i Dunja s dvogodišnjim sinom Lukom privikavaju se na život u Zagrebu.

KLIJENTI U CIJELOM SVIJETU Martina je uspjela u Hrvatskoj: 'Od trepavica se može živjeti'

- Kad sam objavila da dolazimo živjeti u Hrvatsku, dobila sam mnogo poruka dobrodošlice. Bila sam stvarno iznenađena i sretna - izjavila je 28-godišnja Sarajka, kojoj najviše od svega nedostaju roditelji i rodni grad.

- Tek kad posjetim roditelje, shvatim koliko mi nedostaju. Nešto me stegne oko srca, no koliko god je teško, život je takav. Nadam se da ćemo samo ostati živi i zdravi dok je nogomet u pitanju pa ćemo se već okupiti - rekla nam je Dunja.

Komentari (20)
  • Wagsica??? Sto je to? Nesto kao dr ing mr sc prof ili slicno??

    12. 1. 2019,   08:47
  • Ma najbitnije da ljubi nogometasa. Kakve diplome i te gluposti. Skini se i to je to.

    12. 1. 2019,   09:35
  • Wags means wives and girlfriends

    12. 1. 2019,   12:02