Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Duško je Jelenin drugi muž: Od prvog se razvela zbog prevare?

None Foto: Privatni album 6

Karleušin prvi brak s Bojanom Karićem trajao je pet mjeseci, a mnogi kažu da je razlog razvoda taj što ga je Jelena prevarila s tjelohraniteljem. I tada je govorila da to su sve laži kako bi joj se uništio brak

Jelena Karleuša (40) ovih dana skrenula je pažnju na sebe zbog seks skandala s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranešom (29), iako ona tvrdi da su glasine netočne. Ipak, tijekom dugogodišnje karijere, pjevačica je imala dosta partnera, a neki prekidi su se navodno dogodili zbog prevare. 

Zoran Davidović Ćanda

Jelena je 1999. bila u vezi s biznismenom Davidovićem. Međutim, ova ljubav nije dugo trajala i završila je tragično. U ožujku 2000., Ćanda je ubijen, a zatim je Karleuša napravila malu pauzu u karijeri. Godinu nakon, objavila je album 'Ludača' na kojem je jednu pjesmu posvetila upravo Zoranu.

PORNO AFERA IDE DALJE Fanovi: Jeco, ukrasili su te na fotki kao hotel s pet zvjezdica

Bojan Karić

Dvije godine nakon smrti Davidovića, Jelena je započela romansu s bogatašem Bojanom Karićem, a vjenčali su se u rujnu 2004. Ipak, njihova ljubav trajala je manje od pet mjeseci. Dok neki govore da je razlog razvoda to što par nije imao djecu, mnogi kažu da je Jelena prevarila Bojana s tjelohraniteljem. I tada je govorila da su to sve laži kako bi joj se uništio brak. 

Foto: Screenshot/youtube

Vladan Marić

Nakon dva biznismena, stiže još jedan. Sredinom srpnja 2005. Jelena i Marić upoznali su se na jednoj jahti gdje su plovili s prijateljima. Vladan je htio Jelenu oženiti i imati s njom djecu, ali to se nije dogodilo.

AGONIJA SE NASTAVLJA Karleuša moli Vučića: Riješite ovu nepravdu zbog moje djece

Duško Tošić

Karleuša je 2007. upoznala svojeg drugog supruga, nogometaša Tošića. Nakon dva dana poznanstva otišla je kod njega u Francusku, a jednom prilikom je izjavila da se od svojih bivših sjeća jedino Duška te da njega smatra svojom prvom ljubavlju. 

Foto: Privatni albumI

Sada je ponovno 'prevara' na repertoaru. Ovih dana naveliko se priča o seks aferi s mladim Vranješom. Dok Ognjen tvrdi da mu je Jelena slala provokativne fotografije, da su se dopisivali konstantno, da je dolazila kod njega kući i on kod nje te da su se seksali, Karleuša to sve demantira. Ipak, čini se da se umorila od uvjeravanja javnosti u njezinu istinu.

- Da ja sad dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji, da žena s fotografija na trbuhu nema tri carska reza i madeže kao ja... Nema svrhe - napisala je Jelena na društvenim mrežama, te dodala da je 'nemoćna'. 

Foto: Instagram

NAJVEĆI FEJKERI ZODIJAKA: Blizanci pred vama govore jedno, a kad odete, okrenu priču. No, Vage su još gore

Komentari (49)
  • Jeste dosadni

    19. 1. 2019,   07:20
  • Pa šta se uopće udaje. Živi sa nekim dok ti ne dojadi.

    19. 1. 2019,   07:37
  • Zaboravili ste napisati da kralauše ujutro ide na pišanje ,da nesto preko dana pojede itd

    19. 1. 2019,   07:40