Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvina i Stefany plivat će s krokodilima te hodati gole

None Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL 9

Djevojke putuju u Papua Novu Gvineju gdje će se prepustiti pustolovinama upoznavanja plemena i njihovih rituala, kupati s krokodilima te šetati gole

S obzirom da već imamo iskustva na ovakvim pustolovinama, najviše se zapravo plašimo malarije. Kako nema cjepiva protiv toga, uzele smo jedan lijek koji ćemo piti isključivo ako obolimo jer su nuspojave lijeka izuzetno teške, rekla je Dvina Meler (33) koja sa Stefany Hohnjec (23) u utorak odlazi u Papua Novu Gvineju. Tamo će bivše misice sporta provesti mjesec dana. Na put će ponijeti samo dva kofera od čega će jedan bit prepun higijenskih potrepština. Od odjeće uzeti će nekoliko kratkih i dugih hlača, tenisice i japanke, dvadesetak majica kratkih i dugih rukava te donje rublje.
- Opskrbile smo se najviše preparatima protiv uboda komaraca, maramicama, kremama za sunčanje, flasterima te zavojima - otkrila je Dvina, dodavši kako jedino nisu uzele kondome. Djevojkama neće nedostajati civilizacija, jedino što će im veći problem predstavljati je to što tamo nema ceste pa će uglavnom ići pješice te putovati kajakom. Cure neće imati vode pa su rekle da će se kupati u vodi s krokodilima, a to smatraju vrlo uzbudljivim. Obići će i Solomonske otoke gdje će se upoznati s plemenom u koje možeš ući jedino ako si gol.
- Bit će to zanimljivo iskustvo jer ćemo izravno upoznati njihovu kulturu i običaje. Osim toga, posjetiti ćemo i plemena koja su nekad davno jela ljude, upoznat ćemo kanibale. Nije nas strah da bi nas mogli pojesti jer oni to rade isključivo radi rituala, a ne iz gladi - rekle su cure. Prisjetile su se i prošlogodišnje avanture na Haitiju gdje su prilikom jedne inicijacije vdijele čovjeka koji je umro.

Komentari (11)
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    19. 7. 2010,   15:19
  • luka30- ne brini, neće ih pojesti ! Krokodili imaju istančani ukus!

    19. 7. 2010,   15:19
  • Jadni krokodili!

    19. 7. 2010,   15:19