Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvojac o kojemu svi pričaju: Kotigi su 'oteli' 150.000 kuna

None Foto: HRT 5

Dečki su točno odgovorili na 12 pitanja što im je zajedno, s dva prenesena boda, dalo 14 bodova ispred Kotige, koji je vrlo loše krenuo u svoju rundu. Netočno je odgovorio na treće, peto i sedmo pitanje

U kvizu 'Potjera' u utorak navečer natjecatelji Luka i Arsen osvojili su zajedno 150.000 kuna. Obojica su odlučila natjecati se za viši iznos protiv lovca Deana Kotige (31). Kotiga je obojici kao viši iznos ponudio 75.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Točno su odgovorili na 12 pitanja što im je zajedno, s dva prenesena boda, dalo 14 bodova ispred Kotige, koji je vrlo loše krenuo u svoju rundu. Netočno je odgovorio na treće, peto i sedmo pitanje čime je potrošio gotovo minutu vremena. 

Prvo pitanje na kojemu je promašio bilo je: "Granica na Ženevskom jezeru je između koje dvije države?" Kotiga je odgovorio Švicarska i Njemačka, no točan odgovorio bio je Švicarska i Francuska. 

Foto: HRT

Potom je promašio koji je bivši član grupe Genesis svoja prva tri solo albuma nazvao po vlastitom imenu i prezimenu. Točan odgovor je Peter Gabriel.

Sedmo pitanje na kojemu je izgubio šanse: "U kojem se gradu sudilo ratnim zločincima iz Drugog svjetskog rata iz Japana". Kotiga je prije nego je voditelj Joško Lokas (48) pročitao pitanje rekao Nürnberg, a točan odgovor je bio Tokio.

Foto: HRT

Luka Lacković (21) student je treće godine elektrotehnike Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Ovo mu je bilo drugo sudjelovanje u kvizu. 

- Bilo je uzbudljivo. U minuti sam na ploči osvojio 21 tisuću kuna. Dean mi je na ploči ponudio iznos od 75.000 kuna, koji sam kapetanski prihvatio. Arsen se poveo za mojim primjerom i prihvatio isti iznos - rekao je Luka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (34)
  • da li znate zasto unatoc velikom znanju Kotiga nikad nije doktorirao. E pa zato jer bi se zvao DrKotiga

    27. 11. 2019,   12:40
  • Bravo dečki , uzmite lovu .

    27. 11. 2019,   11:58
  • Barem pobijedi znanje

    27. 11. 2019,   12:04