Obavijesti

Show

Komentari 3

Dvorane rasprodane:Uspješna Oliverova turneja u Americi

Dvorane rasprodane:Uspješna Oliverova turneja u Americi
2

Šest koncerata u 10 dana, 10 avionskih letova, 8 hotela, 1100 prijeđenih kilometara, više od 1000 potpisanih autograma, rasprodane dvorane

VIDEO

Predivna dvorana Paegant u St. Louisu bila je popunjena do posljednjeg mjesta. Osim lokalnih Hrvata, kojih nema previše, mnogi su došli iz susjednog Kanasa City, a pedesetak “hard core” obožavatelja iz Chicaga, koji je udaljen pet sati vožnje.

Isti scenarij, kao i na svim prethodnim koncertima: savršeni prostor, odlična produkcija i uvijek dobro raspoloženi Oliver i njegovi "Dupini" rezultirali su još jednom uspješnom večeri. Možemo reći i više nego dobro raspoloženoj publici Oliver nije mogao odoljeti, pa je koncert zbog skandiranja potrajao gotovo čitav sat duže od predviđenog.

Uslijedilo je pozdravljanje i druženje sa obožavateljima, kao što čini u svakome gradu. No, ovdje se dogodilo nešto nesvakidašnje. Oliverov koncert su došle poslušati Katherina iz Alabame, Dionne iz Ohio, Carrie iz Minnesota, Stephanie iz Kansasa, te Jodie iz Adelaide iz Australije. Cure su otkrile Hrvatsku kroz glazbu.

Prvo su postale obožavateljice "2 Cellos", a kada su čuli da u gradu gostuje hrvatska legenda odlučile su da ne smiju propustiti koncert. Ovo je još jedan dokaz da je glazba najbolji ambasador naše zemlje, te da ne poznaje granice niti priznaje udaljenosti. Obećale su ponovno doći u rujnu kada će Oliver nastupiti u Las Vegasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Mississaugi, gradu nadomak Toronta u Kanadi Oliver je već domaći. Ovo mu je bio treći nastup u četiri godine i svaki puta traži se karta više. Među ozarenim licima Oliverovih obožavatelja, najsjanije je, čini se bilo lice Alme Tresnjo, koja je sa suprugom na koncert doletjela iz najsjevernijeg dijela države New York.

- Odrasla sam uz Oliverove pjesme, zaljubila se u njegovu izvedbu i glas, pa ne propuštam priliku doći na koncert, ma gdje god on bio. Lani sam se sa Oliverom po prvi puta susrela u New Yorku i taj trenutak neću nikada zaboraviti. Uvjerila sam se da je on sve ono što sam mislila da jest, stoga je moja naklonost prema ovom glazbeniku i čovjeku još veća. Na koncerte redovito stiže i moj brat sa suprugom koji žive u Baltimoru. Izgleda da nam je Oliver "u genetskom kodu". - rekla je Alma.

Oliver se od svoje vjerne publike oprostio sa "Do skorog viđenja, jer već 26.rujna stiže u Las Vegas. Čekam vas sve u Pearl Theater, gdje ćemo pripremiti koncert karijere, koncert kao niti jedan do sada”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje