Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvornik neće na put bez supruge, koja ga odijeva

None Foto: Nel Pavletić 12

Dino Dvornik kaže kako organizatori Dore nisu njegovoj supruzi platili smještaj u hotelu, a on ne može bez nje jer mu ona govori što da obuče

Uopće mi nije mrsko što neću na Doru. Ja tamo uopće ne pripadam, to nije moj đir. Pristao sam na to samo zbog Baneta, rekao je Dino Dvornik. Šef Dore Aleksandar Kostadinov izbacio je pjesmu Dvornika i Željka Banića Baneta jer nisu došli na snimanje emisije “Ususret Dori” te na probe za finalnu večer u srijedu i četvrtak. Nisu se ni ispričali. Dino i Bane planirali su doći u Opatiju tek u petak. Dino svoj nedolazak objašnjava zaposlenošću.
- Ne mogu ja tamo biti pet dana. Imam snimanja i gaže. A i preskupo mi je. Direkcija Dore plaća smještaj samo meni, Danijeli ne. A ja ne mogu tamo bez nje. Što ću sam, tko će mi reći što da obučem. I, uostalom, što će im te silne probe kad sva muzika ide s matrice - priča Dino i dodaje da nije pričao s Kostadinovom niti bilo kim iz direkcije Dore. Za izbacivanje je doznao od Baneta, koji nije razgovarao s Kostadinovom nego s Tomislavom Štenglom, urednikom Dore. Ističe da nije došao u Opatiju jer je bolestan.
- Na 'Ususret Dori’ nisam bio zbog loše organizacije. HTV nam je trebao naći back vokale, ali nije to učinio. Dino je imao gažu, a meni je bilo glupo izaći na pozornicu sam - kaže Bane. Izbačenu pjesmu “Milina” neće zamijeniti neka od pjesama za koje će glasati gledatelji u polufinalu, pa će tako u finalu biti 15 umjesto 16 pjesama. U finale Dore idu klapa Bonaca i Nere, Emilija Kokić, Maja Šuput, Antonija Šola, Ivan Gamulin Gianni i Kraljevi ulice, koji su od gledatelja dobili najviše glasova, čak 3770.

Komentari (7)
  • Mene prije rasplaču, jer kad se sjetim da je to, ipak, nekakav primjer našoj djeci, već samim tim što su javne osobe!!! U njih i njihovu Ellu da mi se djeca ugledaju - katastrofa!! Sva sreća, pa su već dosta odrasli, pa im to baš nije fora.

    23. 2. 2008,   10:28
  • ne samo da ga odijeva, nego ga i hrani i brine se o njemu! pa taj čovjek bi umro za par dana da nema te žene! a ona njihova kćer je isto tako u nekom desetom svijetu!

    23. 2. 2008,   11:07
  • legende blesavoce su ti Dvornici! Sto sve nece uciniti da ih se stavi u prvi plan! Za malo medijske eksponiranosti!:)) :)) Sto je-je, uvijek me nasmiju:))

    23. 2. 2008,   10:22