Obavijesti

Show

Komentari 15

Dwayne Johnson golim rukama ulovio aligatora: 'Ja sam heroj'

Dwayne Johnson golim rukama ulovio aligatora: 'Ja sam heroj'
9

Bio je agresivan, već je napao ljude te im odgrizao ruke i stopala, ali sada je susjedstvo sigurno, pohvalio se 'The Rock' koji je svojom snagom uspio obuzdati velikog aligatora

VIDEO

Prisjetio sam se dana kada sam postao legenda svog susjedstva, kada mi je aligator zvan 'Velika Berta' ušetao u dvorište, započeo je priču američki glumac Dwayne Johnson (46) poznat po ulozi 'Kralja škorpiona' i filmovima 'Brzi i žestoki'. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj sjedi na velikom aligatoru držeći mu usta rukama.

- Bio je agresivan, već je napao troje ljudi kojima je odgrizao ruke, jednome i stopalo i dugo vremena je harao ovim prostorom. Ali ne više, sada je susjedstvo sigurno - pohvalio se Dwayne, koji je i dobio nadimak 'The Rock' zbog svojih mišića. Aligator, kako kaže, nije imao šanse jer nije razmišljao hoće li ga ozlijediti, već o sigurnosti ljudi.

- Ovo se može uvrstiti na listu mojih najluđih, odnosno najglupljih stvari koje sam napravio zbog ljubavi. Moj pojam zabave je oduvijek bio diskutabilan - našalio se Johnson. No, iako je ispao heroj ulice, u komentarima su se javili branitelji za prava životinja i opleli po glumcu.

- Zar nisi razmišljao o dobrobiti životinje i koliko nju to boli? Nisi trebao sjesti na njega i tako mu zaokrenuti glavu, molim te poštuj životinje - glasio je jedan od komentara. Glumac je u braku sa suprugom Lauren Hashian s kojom ima dvoje male djece, Jasminu  (2) i Tianu koja ima tek šest mjeseci. Iz prošlog braka ima jednu kćer, Simone (17).

ISPOVIJEST DJEVICE: 'Drugi su mi se rugali što još uvijek nisam imala seksualno iskustvo s ovoliko godina, ali mene nije briga!'

TOTALNI JOOMBOOS POWERED BY A1:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...