Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dwayne Johnson sve raznježio: Poklonio mami kuću za Božić

None Foto: 9

Uvijek sam govorio da dobar čovjek može postati samo onaj koji uz sebe ima dobru majku. Drago mi je što sam jedan od srećkovića koji mogu napraviti ovakvo nešto, rekao je Johnson

Američki glumac i profesionalni hrvač Dwayne 'The Rock' Johnson (46) još je jednom pokazao da ima veliko srce i odlučio iznenaditi svoju mamu za Božić. Glumac joj je, naime, odlučio pokloniti kuću, a pritom je tu dirljivu scenu snimio i objavio na svom Instagramu. 

- Zbog ovoga se tako dobro osjećam. Iznenađenje! Kupio sam majci novi dom za Božić. Kad sam odrastao, uvijek smo živjeli u malim stanovima, putovali i stalno se selili. Prvi dom u kojem su moji roditelji zaista živjeli bila je kuća koju sam im sam kupio, i to davne 1999. godine. Rastali su se pet godina kasnije i, kako to inače bude, stvari su se malo zakomplicirale. Od tog trenutka odlučio sam da ću ubuduće uvijek brinuti za svoje roditelje - napisao je glumac ispod videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This one felt good. Surprise! Bought my mom a new home for Christmas. All our lives growing up we lived in little apartments all across the country. Lived like gypsies on the road from one state to another. The first home my parents ever lived in was the one I bought for them in 1999. They divorced about 5yrs later and as with life, stuff happens and things got a little complicated. Since then I always made sure my mom and dad have everything they’ll ever need - houses, cars etc. But the house this time is a special one and the timing is very meaningful. I told her to treat this card like it’s “Willy Wonka’s Golden Ticket” because she gets to choose any home she wants - anywhere she wants. I always say, if you got a good mama, then you gotta pretty good shot at becoming a decent human being. And somehow, somewhere along the line I became one lucky SOB to be able to make stuff like this happen. Merry Christmas Ma and WOOOHOOO enjoy your new home. Dwanta 🎅🏾

A post shared by therock (@therock) on

Objasnio je i to da je majci poklonio uistinu zanimljiv dar jer ona sama može izabrati gdje i u kakvoj kući želi živjeti. Snimku je dosad pogledalo preko osam milijuna ljudi, a njegovi obožavatelji odmah su mu čestitali na predivnoj gesti.

- Uvijek sam govorio da dobar čovjek može postati samo onaj koji uz sebe ima dobru majku. Drago mi je što sam i ja jedan od srećkovića koji mogu napraviti ovakvo nešto - dodao je Johnson koji i inače redovito poklanja onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: Press Asociation/Pixsell

Tako je prije nekoliko godina iznenadio svoju spremačicu poklonivši joj luksuzni automobil. 

- Deset se godina s puno ljubavi brine za nas kao da nam je majka. Esperanza je upravo iznenađena. Volimo te - napisao je glumac pored fotografije koju je tada objavio na Twitteru.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Komentari (29)
  • E izuo me iz papuča hajde što je majci kupio kuću to je ok rodila ga ,othranila ali što je spremačica kupio novi auto svaka mu čast time me oduševio

    31. 12. 2018,   09:50
  • Čovjek cijeni svoju obitelj, da je kupio čokoladu ipak je znak pažnje i obzirnosti a za kuću da ne govorim. Ako može a može zašto ne?! Svaka ćaza The Kamenu!

    31. 12. 2018,   08:53
  • The rock mmmmmm

    31. 12. 2018,   06:53