Obavijesti

Show

Komentari 16

Eastwoodov sin želi u igru: Tko je Wolverine poslije Jackmana?

Eastwoodov sin želi u igru: Tko je Wolverine poslije Jackmana?
5

Ovogodišnji izvrstan uradak 'Logan' dovršio je sagu koja je otpočela još u prošlom stoljeću, daleke 2000. godine. Je li napokon stiglo vrijeme za novu generaciju glumaca?

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Svi ljubitelji franšize o X-Menima su ove godine pretrpjeli jedan od većih šokova nakon gledanja filma 'Logan'. Jackmanov odlazak iz franšize u kojoj glumi Wolverinea je malo tko dobro prihvatio. Ipak, obožavatelji ne mogu samo tako zaboraviti lika koji je s njima bio 17 godina.

Srećom, studio u igri, Fox, ne namjerava odustati kako od franšize tako i od lika. Potraga za novim glumce već je neko vrijeme u igri, a sada je postao poznat i jedan od kandidata. U pitanju je starog Eastwooda sin, Scott Eastwood.

Glumac se pojavio na Comic-Conu u New Yorku kako bi promovirao svoj naredni film, 'Pacific Rim: Uprising' (kod nas će vjerojatno biti preveden kao 'Bitka za Pacifik: Pobuna'). Nedugo nakon davanja intervjua o filmu,  Eastwooda su pitali o planovima. Njegov odgovor je iznenadio mnoge.

- Weapon X. Mislim, Logan! Morate priznati da je to super, Wolverine! Wolverine, bilo kada - rekao je Eastwood.

Instagram

Premda smo ga do sada vidjeli tek u nekoliko nebitnih sporednih uloga i samo par glavnih uloga, glumac je i dalje svojom glumom ostavio relativno dobar dojam na kritiku. Sin Clinta Eastwooda svakako je i naučen na holivudske makinacije, pa se može očekivati kako će se uspjeti izboriti za spomenutu ulogu ako ju stvarno bude želio.

No hoće li Fox uistinu vratiti Logana/Wolverinea na velike ekrane i kada bi to mogao učiniti ostaje neodgovoreno pitanje. Studio se trenutačno posvetio filmu 'X-Men: New Mutants', o petero mladih progonjenih mutanata. Film je trenutačno u produkciji, s planom da se u kinima pojavi sredinom travnja 2018. godine. No kako još nismo dobili niti vijesti o dovršetku snimanja niti su pokazane ikakve fotografije sa seta, posve je moguće da će film biti malo odgođen. A to znači da će vijesti o Wolverineu još neko vrijeme biti uglavnom u kategoriji rekla-kazala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode