Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ecija Ivušić otkrila lošu stranu adventa u Zagrebu, sve snimila

None Foto: Instagram 16

Snimila je i nešto ljepše prizore adventskih kućica i ukrasa ispred zagrebačkog HNK-a te emotikonom dala do znanja da joj se adventski ugođaj ipak sviđa

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (33) još jednom je zaintrigirala pratitelje na društvenim mrežama. Prošetala je centrom Zagreba koji je trenutačno pun posjetitelja adventa. Ecija je tako snimila i onu drugu, kako je kazala, lošu stranu blagdanske manifestacije.

Foto: Instagram

- Druga (čitaj loša) strana Adventa - napisala je Ivušić uz snimku kolone automobila u centru grada s kojom se Zagrepčani ovih dana suočavaju svakodnevno. 

Foto: Instagram

Prije toga snimila je i nešto ljepše prizore adventskih kućica i ukrasa ispred zagrebačkog HNK-a te emotikonom dala do znanja da joj se adventski ugođaj ipak sviđa.

Foto: Instagram

Ecija se nedavno našla u središtu pozornosti kada je na Instagramu podijelila poruku koju je dobila na WhatsAppu. Muškarac, kojeg je Ecija potpisala kao Hercegovac, poslao joj je poruku: 'Pomolit ću se za tebe'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, nakon medijskih napisa Ecija je odlučila na svoj način objasniti tko je taj Hercegovac.

OTKRILA TKO JE ON Za Eciju se brine Hercegovac, piše joj: Pomolit ću se za tebe

- Zašto sam se ovako sredila danas? Možda imam dejt. S kim imam dejt? - smijala se u videu na Instagramu koji nosi natpis 'Misteriozni Hercegovac', a u pozadini je muški glas vikao: 'Tu sam, tu sam!

Foto: Instagram

Ispostavilo se da muškarac o kojem se radi je tek njezin kolega s radija, glazbeni urednik i zagrebački DJ Dario Grabovac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (21)
  • Neki od nas koji rade blizu centra Zagreba, svaki dan gledaju gužve kad svi idu doma s posla, tako da stvarno ne kužim što je ovdje novost...

    6. 12. 2019,   13:12
  • Pa odi u Bg gdje i slične tebi idu, tamo je sve za 5...

    6. 12. 2019,   13:07
  • Da mi nije Ecije ne bih znala da je u Zagrebu gužva 😁

    6. 12. 2019,   13:53