Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ecija Ivušić pokazala obline u kupaćem kostimu: 'Bože, ženo'

None Foto: Instagram 6

Ecija je nedavno objavila kako je sretna otkad je u vezi s Nikolom Pokrivačem. Uz fotografije s njim, na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u badiću, čime je oduševila fanove

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) na svom je Instagram profilu objavila nove fotografije u kupaćem kostimu, kojima je oduševila svoje obožavatelje.

Foto: Instagram

- Neka ego gladuje, nahranite dušu - napisala je Ecija u opis fotografija, koje su ubrzo skupile više od 1000 lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Njezini obožavatelji nisu se ustručavali komentirati te su joj udijelili brojne komplimente. 

- 'Predivna si', 'Bože, ženo' - samo su neki od komentara na račun njezina izgleda. 

Foto: Instagram

Ecija je danima skrivala u sebi vijest koju je željela da zna cijeli svijet. U subotu navečer napokon je i objavila: u vezi je s Nikolom Pokrivačem (33). Napisala je bivša radijska voditeljica kako je sretna, da je već mislila kako neće pronaći ljubav kad se ukazao on, bivši nogometaš. I ljubav se rodila, pronašla put kako samo ona zna.

- Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ivušić uz fotografiju na kojoj se ljube.

Foto: Instagram

Špekulacije su odmah krenule, a nije teško pronaći fotografije od prije nekoliko dana, kad prijateljice koje fotografiraju Eciju pišu kako se nadaju da će sljedeće godine fotkati 'gospođu Eciju'. Prezime gospođe nisu otkrivale, no očito je kako su aludirale da bi moglo biti Pokrivač, a Ivušić je samo kratko odgovorila:

- Inshallah - ili jednostavnije “ako Bog da”. Ecija nije željela posebno komentirati svoju objavu veze, samo je dodala da je jako sretna, dok Nikola nije želio niti to.

Foto: Instagram

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (4). Bivši nogometaš obolio je 2014. od Hodgkinova limfoma, karcinoma limfocitnog tkiva, a 2017. treći je put “pobijedio” bolest. Tada je proveo 50 dana u izolaciji što je njemu te obitelji iznimno teško palo.

POGLEDAJTE POLIGRAF S ECIJOM IVUŠIĆ:

NOVA LJUBAV Ecija Ivušić ne odvaja se od Pokrivača: 'Najdraži na svijetu'

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (36)
  • Čime se ona bavi? Influencer?

    18. 8. 2019,   11:50
  • Kad sam videla prvu sliku, a jos nisam procitala naslov, mislila sam da je clanak o tome, "Kako da se izborite sa glavoboljom"...cemu onakve poze, kome je to prenemaganje lepo?

    18. 8. 2019,   14:11
  • Kaj se mora prodati da ju toliko reklamirate? Nek napiše godinu proizvodnje, koliko je kilometara "prošla" i koliko troši. Možda razmislim.

    18. 8. 2019,   11:51