Obavijesti

Show

Komentari 61

Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'

Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'
14

Plesački show ponovno je na malim ekranima, a u novoj sezoni 11 zvjezdanih parova bori se za naklonost žirija i publike. U prvoj emisiji pobijedili su Josipa i Damir...

VIDEO

Nakon šest godina stanke, ‘Ples sa zvijezdama’ se vratio na male ekrane i okupio hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz vlastite zone komfora, stati uz profesionalne plesače i usavršiti tehniku u zabavnim, plesnim izazovima. 

Žiri koji će ih ocjenjivati čine baletni plesač, pedagog i koreograf Dinko Bogdanić (69), primabalerina i baletna pedagoginja Almira Osmanović (60), profesionalni plesač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nicolas Quesnoit te profesionalna plesačica Tamara Despot. Dok se 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama, Mia Kovačić (37) i Janko Popović Volarić (38) spremaju se za vođenje showa. 

Led su probili glumica Ecija Ojdanić (44) i Marko Šapina te zaplesali quickstep. 

- Ekipa, super je. Nije uopće strašno - ohrabrila je Ecija kolege koji će tek nastupiti. 

Žiri nije bio oduševljen, ali su im čestitali na otvaranju. 

- 'Ovo je bio kišni, ali ipak jako veseli quickstep. Morate poraditi na držanju - prokomentirao je Nicolas, a žiri se složio da je nastup bio zabavan i u duhu izabranog plesa te da će biti sve bolji. Za svoj nastup dobili su 19 bodova. 



Influencerica Sonja Kovač (34) i Gordan Vogleš zaplesali su bečki valcer u pomalo neobičnoj varijanti i uz zvučnu podlogu Bon Jovija.

- Mene se ovo jako dojmilo, na momente ste izgledali kao da plešete već 10 godina zajedno - rekla je Tamara, a Dinko je dodao kako je ovo prvi valcer koji je vidio da ljudi plešu bosi. Za svoj nastup dobili su 25 bodova. 

Damir Kedžo (31) i Helena Janjušević zaplesali su jazz dance uz dobro poznatu pjesmu '365', hit nekad popularnog boy banda u kojem je Kedžo pjevao. 

- Damire, ti si rođen za showbizz. Imaš ritma i znaš se jako dobro igrati s publikom i kamerom - prokomentirao je Nicolas, a plesni par je pohvalio i Dinko. Za svoj nastup zaradili su 27 bodova. 

Četvrti par koji je nastupio činili su Slavko Sobin (34) i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić, koji su zaplesali rumbu. 

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je Tamara glumca, a on je sam rekao kako bi da nije glumac definitivno bio plesač. Par je dobio zasad najveći broj bodova, okruglih 30 bodova. 



Viktorija Đonlić Rađa (41) i Marko Mrkić pokazali su svoje plesno umijeće uz tango. Viktorijin suprug i bivši proslavljeni košarkaš Dino Rađa (51) bodrio ju je iz prvog reda.

- Morate ponekad slušati glazbu, izlazili ste iz ritma - uputio im je malu kritiku Dinko, a Nicolas ih je pak pohvalio. Za svoj nastup dobili su visokih 30 bodova, isto koliko su ranije dobili Slavko i Gabrijela. 



Glumica Ana Vučak Veljača (32) i Mario Ožbolt zaplesali su jive. Ana se tijekom plesa posliznula i pala, no nitko joj to nije previše zamjerio. 

- Ana nemoj se uzrujavati zbog pada, to se događa i profesionalnim plesačima. Jako ste talentirani - pokušala je glumicu utješiti Tamara, a paru je Nicolas dodijelio sedmicu, unatoč padu. Ukupno su zaradili 22 boda. 



Nives Celzijus (37) i Mateo Cvenić zaplesali su tango i izmamili jak aplauz publike. 

- Nives, sviđa mi se kako plešete erotično i strastveno. Vrlo ste fleksibilni, špaga je bila odlična - pohvalio je nastup Dinko, a Tamara je dodala kako samo Nives i Severina u Hrvatskoj izgledaju odlično u bilo kojoj varijanti. Dobili su solidnih 28 bodova za svoj nastup. 

Josipa Pavičić Berardini (39) i Damir Horvatinčić zaplesali su engleski valcer i zaradili najbolje ocjene žirija zasad, čak 33 boda. 

- Odlično vam idu plesni pokreti - rekao je paru Nicolas, a Tamara je pohvalila Josipu i rekla joj kako izgleda i pleše sjajno večeras. 

Modni stilist Marko Grubnić i Ela Vuković zaplesali su strastveni paso doble, a za svoj vrlo dobar nastup dobili su četiri osmice, odnosno 32 boda. 

- Sjajna energija, povezanost i strast među vama. Jedva čekam vaše nove nastupe - pohvalila ih je Almira. 

Ivan Šarić (32) i plesačica Paula Jeričević idući su zaplesali, a pokazali su kako izgleda njihova verzija cha-cha-cha plesa.

- Ivanov nastup je najprirodniji nastup večeras, onako baš je bilo frajerski - komentirala je Tamara, a komičara je pohvalila i Almira. Nicolas nije bio toliko oduševljen nastupom, a Ivanu je savjetovao da se pozabavi i nekim osnovnim tehnikama te treningu. Za svoj nastup dobili su ne baš sjajnih 22 boda. 

Posljednji par večeri čine novinar Davor Garić (38) i plesačica Valentina Walme koji su zaplesali rumbu, a Garić je kraj plesa dočekao bez košulje. 

- Nemoj nam više ovo raditi. Šalim se, idući put možeš skinuti i hlače - otvoreno mu je predložila Almira, a s tim se dložio i Dinko. Ipak, žiri se složio i u tome kako je nedostajalo plesnih koraka, ali su zato Davor i Valentina očarali izgledom na pozornici. Za svoj nastup dobili su mizernih 18 bodova, najmanje od svih parova večeras. 

Najviše bodova (33) u prvoj emisiji osvojili su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić sa svojim engleskim valcerom, a tek nešto slabiji bio je paso doble Marka Grubnića i Ele Vuković s 32 boda. Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić za tango, a Slavko Sobin i Gabrijela Pilić za rumbu osvojili su po 30 bodova. Žiri ipak nije nagradio golotinju nauštrb plesnih koraka pa su Davor i Valentina završili na začelju.

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin