Obavijesti

Show

Komentari 12

Ecija Ojdanić promijenila imidž: Bitno je da se suprugu sviđam

Ecija Ojdanić promijenila imidž: Bitno je da se suprugu sviđam
20

SERIJA KREĆE S EMITIRANJEM Neke su glumice zbog serije promijenile imidž, glavni glumci nisu očekivali da će ih 'zapasti' upravo te uloge, ali su se svi složili kako su se u danim ulogama dobro snašli

VIDEO

Početkom ljeta u Opatiji i Zagrebu počelo je snimanje nove serije Nove TV koja neće igrati na kartu humora, nego na emocije, intrige i dramatične preokrete. Riječ je o seriji 'Novo ime ljubavi', koja danas kreće s emitiranjem u 20:15. U glavnim ulogama naći će se crnogorski glumac Momčilo Otašević (29) zajedno sa Slavkom Sobinom (34) i Elizabetom Brodić (25).

Momčilo se prije ove serije našao u još dvije glavne uloge u serijama Nove TV, 'Na granici' i 'Čista ljubav', a kako kaže, imponira mu što je treću seriju za redom prošao casting i dobio ulogu. I dalje voli čuti savjete, kako od starijih, tako i od mlađih kolega, a s kolegicom Elizabetom sjajno surađuje i jedno drugome pomažu kako bi dane uloge odigrali što bolje.

- Iskreno, mislio sam da ove godine neću dobiti ulogu, jer bi to bilo previše. Međutim, kada su me pitali želim li glavnu ulogu, pomislio sam kako bi bilo nezahvalno, bezobrazno i sebično reći da ne želim. Nisam razmišljao hoću li prihvatiti, nego sam odmah pristao - rekao nam je Otašević. Dodao je kako bi mu bilo draže da je dobio ulogu negativca, jer su oni, kako kaže, više 'od akcije', ali zadovoljan je i s ovom ulogom.

Glavnu ulogu nije očekivala ni mlada glumica Elizabeta, koja kaže da je imala tremu, ali na razini odgovornosti. Na setu se odlično slaže s Momčilom i Sobinom, a kako kaže, vrlo su pristupačni te su joj dali nekoliko dobrih savjeta. 

- Išla sam na casting za manju ulogu, ali su me nakon toga pozvali u drugi krug i rekli kako sad idem za glavnu ulogu. Pomislila sam onako, što ću vam ja, mlada sam, ali su me potom zvali kako sam glavnu ulogu i dobila. Sve se odigralo vrlo brzo, nisam stigla puno razmišljati, a i dobro da nisam. Najbolji savjet koji su mi kolege dali je da 'furam' svoj film i da sačuvam sebe.

Otašević: Bio bi nezahvalan da treći put nisam prihvatio ulogu
Otašević: Bio bi nezahvalan da treći put nisam prihvatio ulogu

Slavko Sobin, koji se našao u ulozi Lolina ljubavnika Igora, izuzetno je zadovoljan dobivenom ulogom. Kaže kako je u zadnje vrijeme glumio samo veseljake i ljude koji puno govore, a malo kažu. Priželjkivao je ulogu u kojoj bi bio još veći negativac, ali nju je dobio njegov kolega Marko Todorović

- Gušt mi je igrati ulogu u kojoj stalno osjećam neku napetost. Taj lik koliko god da je lud, ima neki svoj mir u glavi, za razliku od mene koji stalno nešto analiziram. Kada dođem raditi ja se isključim i odmorim. Igor je negativac, ali je žrtva sistema pa ima opravdanja za sve - ispričao nam je Slavko, koji je zbog uloge napravio i tetovažu.

U ulozi negativki našle su se i Ecija Ojdanić (45) i Vlasta Ramljak (59), koje su za snimanje serije promijenile frizuru. 

- Prvo mi je bio šok kad sam se vidjela kako su me ofarbali, čak sam se rasplakala. Imidž sam promijenila isključivo za snimanje. Nakon farbanja, odmah sam pomislila kako jedva čekam vratiti svoju boju, ali kako vrijeme prolazi, sve se više navikavam, a i kolege mi kažu kako mi super stoji, tako da iskreno ne znam, možda odustanem od vraćanja u crnku - rekla nam je Vlasta i dodala kako su promjenom najviše bile iznenađene njezine unuke. 

Ecija je dodala kako joj je za ovu ulogu nova frizura idealna, a njezin suprug i sin bili su jako zadovoljni promjenom, dok se ona bojala kako će reagirati.

- Profesionalno sam odmah rekla da, ali moram priznati da sam se na ovu flash frizuru osamdesetih privatno navikla tek nakon mjesec dana. 

U ulozi negativca pridružio im se i Mislav Čavajda (38), ali kako kaže, ne želi ga prikazati tako, već kao čovjeka koji pod nizom okolnosti mora stvoriti malo tvrđu kožu. Glumca smo imali priliku vidjeti u seriji 'Vila Marija' koja se emitirala prije 16 godina. Mislav smatra kako se od tada produkcijski izuzetno napredovalo.

- 'Vila Marija' je pružila platformu brojim mladim kolegama da se etabliraju i da se pokažu na sceni. Pitanje je samo što onda s tim inicijalnim 'pushem', imaju li glumci potrebu dalje sebe istraživati. Što se mene tiče, prije ću prihvatiti ulogu čim je izazov veći. Nisam napravio nikakav ekstreman izazov, ali sam apsolutno spreman za to. Tu se kao glumac bacaš na glavu - ispričao nam je Mislav.

Naime, Lola koju u seriji tumači Elizabeta očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Lola nakon deset godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali kako bi ga vratila, mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu, što će dovesti do ljubavnog trokuta. 

Kada Lola shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveći gubitak, naravno, ako se otkrije tko je ona zapravo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu