Obavijesti

Show

Komentari 12

Edita poginula u teškoj nesreći, Angie je 9 mjeseci bila u komi

Edita poginula u teškoj nesreći, Angie je 9 mjeseci bila u komi
12

Katica Pučnik, natjecateljica 'Farme' preminula u četvrtak nakon duge i teške bolesti. Ona nije jedina reality sudionica koju je nakon showa zadesila tragična sudbina...

VIDEO

Bivša natjecateljica reality showa 'Farma' iz 2016., Katica Pučnik iz Zagreba, preminula je u četvrtak u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine. 

- S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula - napisale su njezine kćeri Andrea i Ana na društvenoj mreži. Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a prijavila se kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti i upoznala način života prije tehnologije. 

Katica nije jedina koju je nakon sudjelovanja u realityju zadesila tragična sudbina. Edita Ptičar također natjecala se u Farmi koja se emitirala prošle godine, a snimala 2017.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Sredinom prosinca 2018. poginula je u prometnoj nesreći. Imala je 24 godine. Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste oko 5 ujutro. Edita je upravljala vozilom i preminula je na mjestu nesreće, a mladić, vlasnik automobila, bilo je ozlijeđen. 

Vatrogasci su hidrauličnim škarama izvukli djevojku i ozlijeđenog mladića. Samo nekoliko sati prije pogibije objavila na jednoj društvenoj mreži fotografiju na kojoj se nasmijana zabavlja s kolegama u kafiću.

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu - rekao je svećenik na pogrebu koji je bio 17. prosinca prošle godine.

Angie Garany koja se natjecala u reality showu 'Farma' te bila u emisiji 'Trenutak istine', 2010. godine stradala je u prometnoj nesreći, a njezin dečko Daniel Jurić poginuo je na licu mjesta. Vozili su se iz Zadra prema Zagrebu. Angie je s teškim ozljedama mozga, opasnim po život, tada bila odvezena u karlovačku bolnicu. 

Angie Garany

Libijka hrvatskih korijena bila je u komi devet mjeseci. Hranili su je na sondu i ničega nije bila svjesna. Imala je samo 35 kilograma. Posljednjih tjedana liječnici su bakteriju 'stavili pod kontrolu'. Svi su vjerovali da će se Angie ipak izvući. Bivšu farmericu liječili su najprije u karlovačkoj bolnici, zatim u Krapinskim toplicama, a posljednjih mjesec i pol dana ležala je u Novom Marofu, gdje je i umrla. Imala je samo 30 godina. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju