Obavijesti

Show

Komentari 3

Edže iz serije 'Fazilet' zabavlja Tursku ljubomornim ispadima

Edže iz serije 'Fazilet' zabavlja Tursku ljubomornim ispadima
4

Turski mediji i glumački krugovi rugaju se zvijezdi serije 'Fazilet i njezine kćeri' jer sumnja da je dečko vara s Alin Boz, koja je glumila u seriji 'Tuđi život'

VIDEO

Zbog ljubomore Afre Saraçoglu (21), koja se proslavila likom Edže u seriji “Fazilet i njezine kćeri”, veza s Mertom Yazıcıogluom (26) na staklenim je nogama.

Mert za Netflix snima seriju “Love 101”, ali kako ga Afra naziva svako malo, producenti se žale da usporava snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO O GLUMICI IZ SERIJE 'NE DAJ SE, NINA':

Pokretanje videa...

02:00

- Nedavno mu je na setu zazvonio mobitel, a kako Mert nije utišao zvuk, morali su ponavljati scenu. I tako svaki dan. Mert se tad ozbiljno posvađao s Afrom. Vikao je na nju i na kraju bacio mobitel u zid - rekao je turskim medijima jedan od glumaca.

Redatelj je tad svima ponudio neka se odmore, a sa snimanjem su nastavili tek kad je Yazıcıoglu došao k sebi. Nažalost, to nije bio prvi put da mu je Afra pokvarila raspoloženje. Iako su skupa tek nekoliko mjeseci, lijepa glumica mu često priređuje ljubomorne scene. Među ostalim, ne sviđa joj se da je njezin voljeni često u društvu Aline Boz (21), koju smo upoznali kao Hazal u seriji “Tuđi život”.

Turski glumački krugovi ismijavaju Afru jer je Alina, koja glumi Mertovu partnericu u “Love 101”, u stabilnoj vezi. No Afri je, rugaju se turski mediji, normalno upuštati se u avanture sa zauzetima pa je stoga sumnjičava. Tvrde da je i sama bila u vezi s Özcanom Denizom (47). Faruk iz “Istanbulske nevjeste” na svom je profilu na Instagramu tražio glumicu. Afra se javila i dobila ulog.

- Nisam bila u vezi s Özcanom. On je bio moj producent, a ja njegova glumica. Ništa više od toga. Takve me vijesti žaloste - tvrdi Afra.

Tračeve time nije zaustavila. O njihovoj ljubavi brujala je cijela Turska, pa je i Özcan stao u obranu mlađahne miljenice. Zbog nje je objavio rat medijima.

- Većina vas zarađuje na nemoralan način. U nedostatku informacija objavili ste da sam u vezi s 19-godišnjakinjom. Trudite se uništiti me, vaše su riječi prešle granicu i trač ste prikazali kao istinu. Afra Saraçoglu je glumica koja je sa mnom potpisala ugovor i prema kojoj se ja ponašam kao brat - tvrdio je Deniz.

I tako ljutit upoznao se i s njezinom obitelji. Poslovno, tvrdio je. Navodno obitelj nije blagonaklono gledala na put koji je ona odabrala do toliko željenog uspjeha. Obitelj joj, tvrdili su mediji, nije odobravala vezu s 25 godina starijim muškarcem.

Turski mediji nisu povjerovali u njihovu priču, tim više što je Özcan poznat kao ljubavnik mladih žena, a Afra po sklonosti starijim muškarcima jer joj je u djetinjstvu nedostajao otac.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...