Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Egipatska glumica mogla bi završiti u zatvoru zbog haljine

None Foto: 4

Glumica je za crveni tepih odabrala crnu mrežastu haljinu koja je otkrivala njezine noge te joj se nazirala guza u tamnim gaćicama. Sada joj zbog toga prijeti i do pet godina zatvora...

Egipatskoj glumici i manekenki Raniji Youssef (45) prijeti i do pet godina zatvora zbog haljine koju je nosila na otvorenju filmskog festivala u Kairu. 

Glumica je za crveni tepih odabrala crnu mrežastu haljinu koja je otkrivala njezine noge te joj se nazirala guza u tamnim gaćicama. Protiv nje su podnijeli tužbu jer je takvim načinom oblačenja 'poticala na nemoral', što može biti kažnjivo s nekoliko godina zatvorske kazne. 

Egyptian actor Rania Youssef attends the closing ceremony of CIFF in Cairo | Autor: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Kao većinski muslimanska zemlja, u Egiptu je ovakvo oblačenje strogo zabranjeno. Suđenje će biti u siječnju iduće godine, a glumica se na Twitteru odmah ispričala svojim obožavateljima.

- Željela bih se ispričati svima, prvenstveno kao glumica kojoj je jako stalo što o njoj misle njezini obožavatelji. Nadam se da će svi shvatiti da nisam imala zle namjere te kako nisam željela nikoga razljutiti - napisala je Rania na svom profilu. 

Egyptian actor Rania Youssef attends the closing ceremony of CIFF in Cairo | Autor: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Ovo ne bi bio prvi slučaj dobivanja zatvorske kazne zbog 'razuzdanog' ponašanja i oskudnog odijevanja. Naime, lani je pjevačica Shaimaa Ahmed (27) osuđena na dvije godine zatvora zbog kontroverznog spota pjesme 'I Have Issues'. Egipatska glazbenica u spotu glumi učiteljicu koja je vrlo oskudno odjevena, a usput liže jabuku te jede bananu. 

- Degutantna je i nemoralna, predstavlja sve ono što naše društvo prezire - pisali su tada o njoj egipatski mediji. Osim zatvorske kazne od dvije godine, zbog provokativnog spota Shaimaa je morala platiti i određenu novčanu kaznu.

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Komentari (27)
  • Ove nase ne bi izlazile iz zatvora nikako da je tako. Lidija bi u samnici bila

    3. 12. 2018,   11:04
  • Kako je gospoda Vida izjavila...zakoni su da se krse...

    3. 12. 2018,   11:06
  • Egipatski zatvor ? Srećom da dobrog izgleda i da je atraktivna pa će je čuvari pustiti na miru !

    3. 12. 2018,   11:00