Obavijesti

Show

Komentari 2

Ekipa iz 'Noćne more' te želi vidjeti u novom Videostaru

Ekipa iz 'Noćne more' te želi vidjeti u novom Videostaru
1

Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda, poručuju Cezar, Slađa i Braco. Ako misliš da bar tvoj prijatelj ima šanse, 'cinkaj' ga i zaradi 1000 kuna

VIDEO

Svi mladi se trebaju prijaviti na Videostar, znamo da ste talentirani i ne čekajte. Pokažite svoj talent, kazali su Braco, Cezar i Slađa iz legendarne "Noćne more" Željka Malnara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24


 

Legende noćne more pozvale u sve kreativce, beauty blogere i gamere da se prijave na najzabavniji online talent show kojeg priprema JoomBoos. 

- Nekada si sam trebao uložiti velike novce da bi snimio pjesmu i pokazao svoj talent. Sada ne moraš. Iskoristi ovu priliku i postani zvijezda - savjetuje Slađana Petrušić Slađa.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 


Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada