Obavijesti

Show

Komentari 2

Ekološka i prirodna katastrofa će nam dokrajčiti civilizaciju

Ekološka i prirodna katastrofa će nam dokrajčiti civilizaciju
7

Sateliti koji kontroliraju vrijeme stvorili su oluju epskih proporcija. Dok je nad Zemljom krvnikova sjekira, nastaje zavjera da se izvrši atentat na predsjednika SAD-a. Hoćemo li preživjeti?

VIDEO

U 'Danu nezavisnosti' smo znali i prije nego što je film došao u kina da je u pitanju napad vanzemaljaca. U 'Jezgri' nam je vrlo jasno bilo dato do znanja da se Zemljina jezgra prestala okretati te da će stoga ogromna katastrofa snaći sve nas.

No ima i filmova koji do posljednjeg trenutka paze da nam ne pokvare užitak gledanja pa su škrti s foršpanima i objašnjenjima onoga što dolazi. Srećom, 'Geostorm' nije jedan od tih.

Film kojeg čekamo već godinu dana, jer su bili nužni dodatni radovi na filmu koji su na koncu koštali ekstra 15 milijuna dolara, napokon je pred nama.

Pogledajte video

Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore oluju epskih razmjera.

Uloge u filmu imaju Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Ed Harris and Andy García. Režije se po prvi put prihvatio hvaljeni scenarist Dean Devlin. Film u naša kina dolazi 19. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode