Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ekscentrik iz srpskih realityja šeta špicom s Modnim Mačkom

None Foto: Instagram 7

Voditelj Boki 13 za šetnju Zagrebom odabrao je šešir, dok je naš Mačak bio u tenisicama, gotovo skroz sportski odjeven. Obojica su odabrali neobičnu odjeću, a Boki se isticao šlapicama i raznobojnim dimijama...

Moda i prijatelji. Zagrebačka priča, napisao je makedonski televizijski voditelj Bojan Jovanovski (33) uz fotografiju sebe i Marka Grubnića (36). Poznatiji je kao Boki 13 i sudionik srpskih realityja. Većini publike bio je antipatičan i zbog bizarnog šminkanja i oblačenja...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Solariji i plastični kirurzi bili su mu nezaobilazni, a volio je hodati i u štiklama. Prije dvije godine izgubio je 60 kilograma i postao neprepoznatljiv. Odbacio je sa sebe žensku odjeću i šminku te promijenio stil života.

Foto: Instagram

U našem Mačku pronašao je, očito, srodnu dušu i prijatelja. Oboje su za šetnju zagrebačkom špicom stavili šešire, dok je naš Mačak bio u tenisicama, gotovo sportski odjeven, Boki 13 imao je nekakve šlapice, svilenu trenirku, uz hlače kao dimije, a puno stvari stavio je u žensku torbu.

Foto: Instagram

Boki 13 nekoć je vodio emisije na televiziji Pink, a jednom je ugostio i Jelenu Karleušu (40). Tad se pričalo i da će voditelj promijeniti spol, međutim, predomislio se. Prošle godine pokrenuo je vlastitu televiziju '1 TV' u Makedoniji. 

Komentari (23)
  • Nova ljubav se rađa, a nije dino......

    8. 6. 2019,   18:02
  • Taj se samo fotosopira a iz sobe neizlazi

    8. 6. 2019,   18:13
  • Pri nami u Zagorju to zovemo "Norci"

    8. 6. 2019,   21:12