Obavijesti

Show

Komentari 3

Elba oženio Sabrinu u Maroku: 'Slavlje je trajalo čak tri dana'

Elba oženio Sabrinu u Maroku: 'Slavlje je trajalo čak tri dana'
10

Sabrina je za 'veliki' dan odlučila imati čak dvije haljine. Za ceremoniju je obukla dugu bijelu haljinu s 'padajućim' naramenicama koje otkrivaju gola ramena. Kasnije se odlučila za haljinu s v izrezom i bijelim perlama

VIDEO

Nakon što se šuškalo kako se britanski glumac Idris Elba (46) oženio u tajnosti Sabrinom Dhowre (30), Daily Mail je sada opovrgnuo glasine i otkrio kako je Elba imao trodnevnu ceremoniju vjenčanja u Maroku. 

Fotografije sretnog para na društvenoj mreži objavio je britanski Vogue. Par je zavjete izmijenio u hotelu Ksar Char Bagh u Marakešu u petak.

 
Sabrina je za 'veliki' dan odlučila imati čak dvije haljine od Vera Wanga. Za ceremoniju je obukla dugu bijelu haljinu s 'padajućim' naramenicama koje otkrivaju gola ramena. Kasnije je obukla haljinu s v izrezom koja je po sebi imala biserne perle. Glumac je na sebi imao crno odijelo, bijelu košulju te crnu kravatu.

Kad je njegova odabranica dolazila prema njemu glumac nije mogao sakriti osmijeh s lica. 

Zvijezda serija 'Žica' i 'Luther' Sabrinu je zaprosio u veljači nakon završetka premijere filma 'Yardie'.  S rukom u ruci, britanski glumac i bivša manekenka viđeni su na crvenom tepihu u rujnu prošle godine. Prvi je to put da su se zajedno pojavili u javnosti i potvrdili svoju vezu.

The MET Gala 2018 - New York

Glumcu ovo nije prvi brak. Trenutno najseksepilniji muškarac svijeta ženio se već dva puta. Četiri je godine bio u braku s vizažisticom Hanne Norgaard, a zatim mu je propao i brak s odvjetnicom Sonyom Nicole Hamlin. Nakon toga je izjavio da se više nikada ne misli ponovno oženiti, ali kad je upoznao sadašnju odabranicu, glumac se očito predomislio. 

Elba je najveću popularnost stekao je u filmovima kao što su 'Američki Gangster', 'Otimači', 'Prometej', 'Bitka za Pacifik' te u oba nastavka filmova 'Thor'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:00
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...