Obavijesti

Show

Komentari 6

Elba pojeo biftek, pa zaludio obožavateljice za DJ pultom

Elba pojeo biftek, pa zaludio obožavateljice za DJ pultom
18

Holivudski glumac 'miksao' je glazbu ne ispuštajući iz ruke omiljene cigare, a sve je bilo pod 'budnim okom' njegove zaručnice, bivše manekenke Sabrine Dhowre

VIDEO

Britanca Idrisa Elbu (45) šira publika pamti po ulogama u serijama 'Žica' i 'Luther', a sinoć je u zagrebačkom klubu 'Opera' pokazao kako se snalazi za DJ pultom.

Seksi Idris stigao u Zagreb sa zgodnom zaručnicom Sabrinom
Seksi Idris stigao u Zagreb sa zgodnom zaručnicom Sabrinom

- Bilo je odlično, oduševljen je s klubom i ljudima, energijom koja se događala oko nas. On, zaručnica Sabrina i njegov menadžment bili su pozitivno iznenađeni - rekao nam je je Ivan Rendulić, voditelj zagrebačkog kluba Opera.

Holivudski glumac rasplesao je prepun klub, a osim što je publiku oduševio izborom glazbe, nisu izostali ni brojni uzdasi obožavateljica na račun njegova izgleda. Glazbu je 'miksao' ne ispuštajući iz ruke omiljene cigare, a sve je bilo pod 'budnim okom' bivše manekenke Sabrine Dhowre (29). 

- U backstageu se nije družio s fanovima, ali nakon što je sišao sa stagea morao je proći kroz publiku, gdje je stajao s fanovima, slikao se sa njima, bio je komunikativan maksimalno, koliko god mu je to prilika dopuštala - dodaje Rendulić. 

Pokretanje videa...

00:14

Idris je sa zaručnicom, sinom Winstonom (4) i troje ljudi iz menadžmenta prije koncerta večerao biftek u zagrebačkom restoranu u Gajevoj ulici.

Elba je u Zagreb sletio jučer popodne. Glumac i bivša manekenka bili su dobro raspoloženi, a dočekala ih je samo organizatorica koja ih je odvela do službenog kombija i odvezla do luksuznog hotela u kojem su rezervirali predsjednički apartman. 

- Moram reći da od svih izvođača koje smo do sada okupili on je imao najmanje zahtjeva, ništa što bi ga posebno odvajalo od drugih - rekao nam je vlasnik kluba Pjerino Bebić.

- Jedini je zahtjev ako se to tako može nazvati, imao da ekipa dobije još jednu posebnu sobu za dadilju pa makar i o vlastitom trošku, što naravno ne dolazi u obzir. Podrazumijeva se da ćemo i tu sobu mi platiti – objašnjava voditelj kluba. 

Elba još iz braka s vizažisticom Hanne Norgaard ima kći Isan (16) koja nije došla u Zagreb. Svoju djevojku Sabrinu zaprosio je u veljači ove godine. Elba je prilikom romantičnog čina, kako kaže, 'pao na koljena' i to nakon završetka premijere filma 'Yardie'.

The MET Gala 2018 - New York

Inače, Idris je glazbenu karijeru započeo kao 14-godišnjak kada je pomagao svom ujaku sa sviranjem po svadbama. Paralelno s time je glumio u kazalištu i dobio je nekoliko manjih uloga na britanskoj televiziji te je uz to radio na piratskim radijskim postajama. Elba je odustao od školovanja i postao profesionalni DJ, a uskoro je odlučio preseliti se u New York jer je smatrao da će mu to pomoći u karijeri. 

'Holivudska zvijezda Idris Elba u Zagreb će dovesti zaručnicu'
'Holivudska zvijezda Idris Elba u Zagreb će dovesti zaručnicu'

Uskoro je dobio ulogu u seriji 'Žica', a utjelovio je i južnoafričkog predsjednika u autobiografskom filmu 'Mandela: Dug put do slobode'. 

Svirao je na popularnom festivalu Snowbombing u austrijskom skijalištu Mayrhofen, mnogim barovima po Londonu, otoku Ibizi koji je poznat po noćnom životu, a prošlo ljeto je bio u Dubrovniku tijekom europske turneje. 

Elba je objavio album 'mi Mandela' za koji je dobio inspiraciju kada je utjelovio pokojnog predsjednika. Objavio je i album 'Murdah Loves John', a nadahnuo ga je njegov lik iz serije, detektiv John Luther. 

PROČITAJTE I OVO: 5 savjeta kada pošalješ seksi poruku krivoj osobi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama