Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Elitna prostitucija: Još se traži autorica knjige 'Seks skandal'

None Foto: 24sata 5

'Seks skandal' omiljeno je štivo starleta i manekenki. Ava Karabatić ju je pročitala u jednom dahu, a Dino Bubičić misli da ju je netko napisao samo kako bi zaradio

Vjerojatno ima cura koje se seksaju za novac. No nikad nisam dobila takvu ponudu. Knjigu o prostituciji na estradi pročitala sam u jednom dahu jer je jako zanimljiva, rekla nam je Ava Karabatić (21).

Pjevačica u usponu dodaje kako svoje tijelo nikad ne bi prodavala niti na estradi poznaje djevojke koje se time bave. Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić (28), koji je napisao ispovijed o mjesecima koje je proveo iza rešetaka, smatra da je 'Seks skandal' napisao netko samo kako bi dobro zaradio. 


Da se manekenke prostituiraju, Dino je čuo čim se počeo baviti manekenstvom, ali nikad ništa nije vidio. Smatra kako bi ga mnogi mogli prepoznati u jednom od likova iz knjige, ali, kaže, to nije on. Bivša sportašica Dvina Meler dodaje da elitna prostitucija cvjeta pa ni estrada nije izuzetak.

Komentari (3)
  • Sebe ne prodaje jer je besplatna .

    10. 11. 2011,   19:34
  • "Pjevačica u usponu dodaje kako svoje tijelo nikad ne bi prodavala niti na estradi poznaje djevojke koje se time bave". Idu mi suze od smijeha ,kao i na onaj vic o popovima u drugom članku, ahahaha... 300 Eura traži, ide za 250. Obrati se recepcioneru jednog poznatog hotela..Lik ima više brojeva u mobitelu nego POA i SOA zajedno... ahahahaha....

    11. 11. 2011,   06:54
  • Uz elitnu prostituciju Ava gratis :)

    11. 11. 2011,   07:52