Obavijesti

Show

Komentari 25

Elizabeth kopirala Doru Pleško: 'Znala sam da mi je poznato...'

Elizabeth kopirala Doru Pleško: 'Znala sam da mi je poznato...'
11

Zacero nije bila sasvim originalna oko svog nastupa 'na kiši'. Prošle godine u polufinalnoj emisiji 'Supertalenta', gledali smo gotovo identičnu izvedbu Antonije Dore Pleško...

VIDEO

Riječanku Elizabeth Zacero (20) članica žirija Martina Tomčić (43) prozvala je 'Pepeljugom' te joj je poručila da mora 'jako zapeti' za polufinale showa 'Supertalent'. Iako je imala bajkovit nastup uz efekt kiše dok je pjevala 'Never Enough' iz mjuzikla The Greatest Showman, Elizabeth sinoć nije prošla dalje. 

Gledatelji: Đulijano je iskopirao američkog plesača Fika-Shuna
Gledatelji: Đulijano je iskopirao američkog plesača Fika-Shuna

- Mislim da ti je pao težak kamen sa srca kad je bio kraj pjesme - zaključila je Maja Šuput (39) te rekla da joj je izvedba bila dobra.

Međutim, Elizabeth nije oduševila Martinu Tomčić (43) koja je od nje puno više od očekivala. 

- U audicijskom dijelu donijela si jednu energiju toliko drugačiju, autentičnu... Sada sam očekivala da će se dogoditi jedna eksplozija emocija i u jednom trenutku sam uplašila Janka jer sam rekla 'ajde'. Ti ovu pjesmu nisi osjećala - oštra je Martina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Međutim, nije bila sasvim originalna kakva je trebala biti budući da se borila za prolazak u finale. Prošle godine u polufinalnoj emisiji 'Supertalenta', gledali smo gotovo identičan nastup Antonije Dore Pleško (19) uz efekt kiše na stageu. 

Antonija je zapjevala 'Purple Rain', a pogledajte kako je njezin nastup izgledao: 

Da je 'kopirala' Pleško primijetili su i gledatelji. 

- Totalno loša kopija, Antonija Dora bila je fantastična - komentirala je jedna gledateljica, a druga dodala da je znala da joj je nastup poznat.

- Dora je bila izvrsna, a ova 'mlaka voda' - iskreni su gledatelji koji zaključuju da je bila 'ista kulisa, ista frizura, skoro ista haljina' kao Antonijina. 

Elizabeth nije otišla u finale, a nije se čak ni plasirala u troje najboljih treće polufinalne emisije 'Supertalenta'. Nije jedina koja je 'ukrala' nečiji nastup. To je učinio i Đulijano Jašarević (20) u čijoj su točci mnogi prepoznali plesača umjetničkog imena Fik-Shun (24) koji se prije četiri godine s tim nastupom predstavio na 'World of Danceu' u Las Vegasu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...