Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ella Dvornik i Ornela Bešker nastupat će s Britney u Areni

None Foto: Facebook 8

UPOZNAT ĆE JE Kći pokojnog Dina Dvornika i bivša stanarka Big Brothera, pobjednice su natječaja 'Kad se pretvorim u Britney' uz još osmero natjecatelja

Nisam se željela natjecati zato što mi je draže biti u publici. Na koncertima uvijek skačem i dobro se provedem, ne mogu stajati mirno ako me ponese glazba, kazala je Indira Vladić u klubu Mansion na zagrebačkom Jarunu.

Pjevačica Colonije, Lana Jurčević i Antonija Mandić od 17 ponuđenih video uradaka izabrali su deset pobjednika natječaja 'Kad se pretvorim u Britney' koji je organizirao Exkluziv Vikend. 

Među ponuđenim video uradcima žiri je odabrao i spotove Elle Dvornik (20) i Ornele Bešker Amulić (24).

Kći pokojnog Dina Dvornika i Ornela, bivša stanarka Big Brothera, nastupat će s Britney Spears u zagrebačkoj Areni 1. listopada tijekom njezine posljednje pjesme 'I am going now'.

- Za razliku od ostalih natjecatelja nisam samo željela pjevati u spotu nego i napraviti neku predstavu - kazala je Ella koja je u spotu stavila kapicu na glavu pa je izgledalo kao da se obrijala na ćelavo poput slavne pjevačice.

U Ornelinom spotu pleše i bivša Miss Hrvatske Katarina Banić.

Komentari (39)
  • ...jebate...izgleda ko alien...a kosu je donirala Vuci da mlatara glavinom i kupi masnoću sa odojka na stolu ko u stara dobra vremena......

    27. 9. 2011,   20:13
  • strašno....a toliko je bilo PRAVIH fanova koji su se danima trudili smisliti što bolju koreografiju i pokazati se kao STVARNI fanovi a ne ove bezlične posvuduše.....

    27. 9. 2011,   21:48
  • naravno..pa neće valjda to bit Bara Kuhačeva iz Babine Grede...ona nije dovoljno u trendu za današnju stiropor generaciju..

    27. 9. 2011,   22:36