Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ella Dvornik na reviji imala torbu s likom pokojnog oca

None Foto: Goran Jakuš 70

Dinova udovica, Danijela Dvornik, došla je na Wella Fashion Week. Bila je ozbiljna. Razveselila se kad joj je kćer Ella prošetala modnom pistom

Dizajner Jean Claude Jitrois bio je zvijezda četvrtog dana zagrebačkog Wella Fashion Weeka. Njegovu reviju otvorila je i zatvorila manekenka Martina Barundić, koja je izgledala kao da će se svaki tren srušiti na modnoj pisti. Revije dizajnera PPQ, Ive Karačić, Mije Rejc, Devotu y Lombe te Martu Buzolić, Ane Kujundžić i Karaka Designa gledali su mnogi poznati. U prvom redu su sjedili Tarik i Lejla Filipović. Činilo se kako se dosađuju. On se češkao po bradici, a Lejla se dopisivala na mobitel. Revije su napustili prije kraja. Danijela Dvornik bila je ozbiljna, a osmijeh na lice izmamila joj je kći Ella, koja je prošetala pistom u kreaciji prijateljice Mije Rejc. U ruci je držala torbu s likom tate Dine Dvornika. Na reviji je, kao maneken, bio i Ellin dečko Denis. Aleksandra Grdić je, iako je imala grudnjak, u haljini od zlatnih lanaca pokazala bradavice i stražnjicu. Lupino je došao sa svojom muzom Sabinom Čedić, voditeljicom “Golih vijesti” u “Red Carpetu”. Gotovo uopće nisu razgovarali. Iva Šulentić družila se s Petrom Nižetić, sestrom njezina dečka Luke, i Marijanom Batinić. Uršula Tolj došla je s prijateljicom, a njezin suprug Svebor kod kuće je pazio njihovu kćer (2) koja se razboljela.
- Ako Ewi sutra bude bolje, povest ću je na reviju - rekla nam je Uršula. Svi su se čudili manekenkama koje su bez problema šetale u vrtoglavo visokim potpeticama.
- Ma nikad ne bih nosila ovakve štikle, nema šanse da bih u tome hodala. Jedino možda po kući u nekoj sado-mazo verziji - veselo je rekla Danijela Dvornik.

Komentari (12)
  • mislio sam da se osisala

    30. 11. 2008,   15:24
  • Ovi kvazi dizajneri stvarno su \"strasni\"..ne bi ja ovo nosila ni za masline ici brati..

    30. 11. 2008,   15:45
  • ma alex uvijek pokaže sisu il guzicu... čemu frka... ko da je to novost...

    30. 11. 2008,   14:59