Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ella Dvornik: Nadmašit ću Nives po prodaji romana

None Foto: Jurica Galoić 3

Ella pati od opsesivno kompulzivnog poremećaja, a ispričala je i kako je tijekom godinu dana, koliko su se snimali 'Dvornikovi', 'ostarila' sedam godina

Na pisanje knjige inspirirala me prijateljica koja je patila od anoreksije i bulimije. Dijalozi koje sam napisala su razgovori koji su stvarno postojali, ali su malo izmijenjeni. Na knjizi radim s udrugom Nada, koja se bavi borbom protiv poremećaja prehrane, rekla je Ella Dvornik.  Knjiga će se naći na policama nakon Nove godine, a novcem planira zakupiti prostor u Zagrebu u kojem bi djevojke s poremećajem u prehrani mogle razgovarati sa stručnjacima.  Priznala je da i ona boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja prejedanja, a simptome je pronašla na internetu. Nije bila kod liječnika.
- Jedem i do 25 puta na dan. Organizam mi se naviknuo. Kad pet dana ne bih toliko jela, izgubila bih barem pet kilograma - otkriva Ella te dodaje da je preživjela i slom živaca.
- Nisam spavala ni jela dva tjedna. Po cijelu noć sam pisala priču o sebi na engleskom - kaže Ella, koja odnedavno glumi novinarku u seriji “Zakon ljubavi”. Ella je progovorila i o rezanju tijela.
- Bitno je razgovarati. Nema nekog opravdanog razloga za to da se čovjek rezucka, ali to dođe u nekom trenutku. Nije me sram - zaključila je Ella.

NOVE KNJIGE NAŠIH ZVIJEZDA
Daniela Trbović objavila je knjigu “Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica...”, a Anej Sam, otac Nives Drpić, objavit će knjigu “Odjevena istina” kao odgovor na knjigu “Gola istina”, koju je napisala Nives. I Josipa Pavičić će objaviti četvrti ljubavni roman.

KAD PROĐE BOL, DOLAZI KNJIGA
Kada prođe bol zbog prerane Dinove smrti, Danijela Dvornik objavit će njegovu biografiju. Dinova želja bila je da je napiše baš ona jer je svjedočila svim bitnim trenucima njegova života.

Komentari (14)
  • Veća budala od ove delikventice je samo ona/onaj tko zaista i kupi to što je dotična naškrabala !!!!

    17. 11. 2008,   10:33
  • kao prvo to nije opsesivno-kompulzivni poremećaj,to što ona ima skoro svaki čovjek ima, ja isto imam tak neke situacije di ˝moram˝ neš napravit...ona ima poremećaj slave i želje da bude u medijima a ne zaslužuje ničim to...

    17. 11. 2008,   10:18
  • daj ela,odkantaj srićo sa tim sranjima..dosta je one niveske bilo,pa nas poštedi i ti svojih kenjaža..plizzzzzzzzzzzzzz

    17. 11. 2008,   11:31