Obavijesti

Show

Komentari 70

Ella nije zaplesala s Britney jer je izašla van zapaliti cigaretu

Ella nije zaplesala s Britney jer je izašla van zapaliti cigaretu
12

Ella Dvornik na koncertu nije zaplesala s Britney jer je desetak minuta prije nastupa išla zapaliti cigaretu s dečkom. Nije joj žao jer ju je ipak upoznala

VIDEO

S pjevačicom su na pozornici plesali i pobjednici natječaja 'Kad se pretvorim u Britney'. Njezin najveći obožavatelj Zvonimir Arapović (24) plakao je od sreće kad ju je upoznao.

- Susret je bio kratak. Ona je bila u bijelom ogrtaču i izgledala je poput anđela. Sramežljiva je, ali slatka – priča Zvonimir.

Student dizajna s Britney je plesao na pjesmu 'I Wanna go'. Dodaje kako ju je na pozornici cijelo vrijeme gledao jer je ona za njega prava princeza. S njim je na bini od sreće vrištala i bivša stanarka BB-a Ornela Bešker Amulić (24). Nije joj smetalo što je Spears pjevala na playback.

- Da nije pjevala na matricu, ne bi mogla napraviti dobar show - rekla je Ornela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedina od pobjednica koja nije zaplesala s Britney je Ella Dvornik (20). Ona je desetak minuta prije nastupa izašla zapaliti cigaretu s dečkom Josipom Marićem.

- Redari nas nisu htjeli ponovno pustiti u dvoranu jer se nije smjelo ni izlaziti. Kad smo sve riješili, već je bilo gotovo - kaže Ella.

Dodala je kako su svi morali potpisati ugovor o pravilu ponašanja, pa pjevačicu nisu smjeli dodirivati niti je fotografirati.

Britney je pjevala na playback

Nisam dobra pjevačica, pa zato guram koreografiju u prvi plan, govorila je Britney Spears (29).

Iako se tvrdilo kako na turneji 'Femme Fatale' neće nastupati na playback, pjevačica je razočarala neke obožavatelje otvarajući usta svih 90 minuta, koliko je trajao koncert. Na videozidu se jasno vidjelo kako 'lovi matricu'. Tijekom pjesme 'Lace and Leather' na pozornicu se popeo Ivan Stojanović (19) iz Srbije. Plesači su ga vezali lisičinama oko šipke te su se izvijali oko njega, a Britney ga je zajahala.

- Pisao sam joj na Facebooku da bih želio plesati na tu pjesmu i ona me pozvala - rekao je Beograđanin.

Dodaje kako je morao potpisati ugovor da ih neće tužiti ako se ozlijedi. Spears je nastupila pred 7000 obožavatelja, koji su ulaznice platili od 200 do 700 kuna. Iako nije pjevala, oduševila ih je scenskim nastupom. Plesala je u kavezu, automobilu, brodu, a nekoliko puta se presvlačila. Spears će na ovoj turneji posjetiti 27 država, a nakon nastupa u Zagrebu s ocem, majkom, sinovima i dečkom Jasonom otputovala je u Švicarsku.

I Britney se pretvorila u Marilynku

Turneja kojom pjevačica predstavlja zadnji album, 'Femme Fatale', inspirirana je fatalnim ženama u povijesti. Na pozornici je zato bila odjevena poput trbušne plesačice, tajne agentice, Marilyn Monroe, gejše...

Na rigoroznoj je dijeti, ali još ima višak kila

Pjevačica je na koncertu nosila kostime koji su otkrili njezin trbuščić i jake bokove. Na turneji je zabranila ekipi da u njezinoj blizini jedu brzu hranu i piju gazirana pića jer je na rigoroznoj dijeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...